31.10.07

These (scooter) boots are made for walking...

Jeg ville gerne sige, at det var Mariannes indflydelse, der fik mig til at bryde mit fodtøjscølibat (på erobringsfronten forstås, jeg går altså ikke barfodet på denne årstid) - men jeg må vist tage ansvaret selv.
Og her er de så - mine fødders nye bedste venner. De hedder Gidigio og er håndsyede i Italien, blødt og petroleumsblåt (blitzlyset snyder lidt) kalveskind på rågummisåler.Mit nye bekendtskab begyndte den aften, hvor jeg havde været til cabaret. Jeg fulgtes med initiativtageren, som var til fods og blev derfor i gåtempo ført forbi en oplyst butiksrude. Bag ruden stod de. Og var BLÅ. Og så var nogen blevet forhekset. Prisen var ikke at se, men jeg er ikke sikker på, det ville have haft en afgørende betydning, hvis den havde været synlig. For jeg var solgt på en måde, som jeg sjældent bliver det, når det kommer til ting. Men det var lørdag nat og temmelig koldt, så derfor blev det kun til et kort stop for at beundre.

Den følgende torsdag kørte jeg forbi på vej hjem fra Svanemøllen - og støvlerne var der stadig...suk...stadig lige dragende. Og blå! Og jeg forstod at her var der tale om noget, jeg blev nødt til at gøre noget ved.
Næste dag ringede jeg til butikken for at forhøre mig om prisen - og da de fortalte, at der kun var et enkelt par tilbage i min størrelse, var der ikke tid til ret meget mere af den indre argumenteren for og imod. Min indre støvleelsker overbeviste mig med sit "du har jo ikke holdt nogen efterårsferie", og mine fødder overbeviste mig, da de fik støvlerne på. For de sidder fantastisk.

Og jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Jeg er sikker på, at støvlerne er magiske.

12 kommentarer:

 1. Charlotte illum Larsenonsdag, 31 oktober, 2007

  som de siger i reklamerne... because you`re worth it...
  For dælen da hvor er de bare flotte

  SvarSlet
 2. Smukke, smukke støvler som dine fødder vil elske dig for :-)

  SvarSlet
 3. Nemlig! Man må godt forkæle sig selv (og sine fødder) en gang imellem.
  Det føltes lidt ekstravagant, men måske derfor er jeg bare ekstra glad for dem.

  SvarSlet
 4. Wow, der var de flotte scooterstøvler, som du har fortalt om tidligere! Jeg forstår så godt, at du var draget og ikke kunne modstå fristelsen. De er super flotte.

  SvarSlet
 5. Tak Madame :-)
  Jeg lovede jo, jeg ville vise dem frem.
  Jeg har på fonemmelsen, at jeg vil blive ved med at være gald for dem i mange, mange år.

  SvarSlet
 6. Guuud... de er flotte. Jeg kan virkelig godt forstå at du måtte eje dem! Jeg vil også beklage, at jeg -måske- trak dig ud af dit fodtøjscølibat ;-)

  Jeg gør det gerne igen :-D

  SvarSlet
 7. Kære Marianne, det må du gerne, men jeg har altså ikke råd til at det sker for tit ;-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med de meget blå og meget flotte støvler.

  Gidigio laver det mest fantastiske fodtøj, det er så smukt og fødderne lever paradisiske nede i det.

  Jeg har både støvler og sko i flere modeller, og ÆLSKER dem alle.
  Det er solidt lavet, det er håndværker-kram.

  SvarSlet
 9. Anne, jeg tror vi deler en passion dér. Jeg havde gerne købt hele butikken (undtagen ekspedienterne, for de var nogle høns!)

  SvarSlet
 10. Jeps..det er Lotte støvler :)

  SvarSlet
 11. Det er nemlig lige det, de er :-D

  SvarSlet
 12. Det er nemlig lige det, de er :-D

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!