23.10.07

Vive l'amour!

Kæresten er kommet tilbage fra Paris og med sig havde han blomster og chokolade - til mig. Men nu skal I ikke med det samme tænke, at det da ikke var særlig originalt.

For det første skal det ses i lyset af, at han ikke normalt strør om sig med den slags klichéer. Skipper er bare ikke den type. Og han passer nok i virkeligheden rigtig godt til sådan en som mig ;-)
For det andet var det ikke blomster i form af en buket, og faktisk er det forkert at omtale min lille nye ven i flertal, for den er ganske enestående - til gengæld kan jeg slet ikke stå for den. Jeg har fået en Pocket Plant.

Jeg forstår slet ikke, hvordan jeg med sindsro har kunnet kalde mig selv botaniker al den tid uden at eje sådan en lille fætter. Den er da et musthave for plantenørd som jeg! Og meget, meget godt tænkt af kæresten.

Sidst, men ikke mindst, var chokoladen ikke en eller anden tilfældig stor æske, for som chokoladekender på chokolademesse i Paris må man jo opsøge en chokolatier som fx troldmanden Pierre Marcolini og herfra hjembringe et styk meget fornemt indpakket chokoladehjerte i hvid chokolade med lakrødt overtræk.

Jeg tror aldrig, jeg vil komme til at sætte tænderne i det. Det nænner jeg simpelthen ikke...måske er jeg alligevel mere romatisk anlagt, end jeg går og bilder mig ind?

13 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne og utraditionelle gaver din kæreste har fundet på til dig. Er planten ægte? Så skal den jo have vand ...
  Hjertet må da bare gemmes :-)

  SvarSlet
 2. Det er så dejligt at blive begavet på den tankefulde måde ;)

  SvarSlet
 3. jeg ville altså spise det der hjerte - og nyde tanken om det bagefter.

  Planten fatter jeg altså ikke meget af - forklar lidt, ikk?

  SvarSlet
 4. Jeg er rørt på dine vegne. Intet mindre end geniale gaver, du der er den heldige modtager af.

  I dette overflodssamfund vi lever i, er der intet bedre end RIGTIGE gaver, hvor giveren virkelig er tænkt kærlige tanker om modtageren.

  Du er heldig :-)

  SvarSlet
 5. Madame, han er faktisk god til det med gaver - og de er altid utraditionelle :-)
  Planten er levende nok. Det er en lille sukkulent, så den kan klare sig med meget lidt vand. Der er småbitte huller i bunden, så man kan dyppe cylinderen i vand. Når planten en dag er blvet for stor, tager man den ud og potter den om.

  MrsBaloui, du kan tro det er dejligt. Sidst jeg fik en gave af ham havde han betænkt mig emd et par høreværn med radio i. Måske ikke jordens mest romantiske gave? Men meget betænksom - og hvor har jeg bare brugt dem meget de sidste fire måneder, mens vi har arbejdet på båden.

  Zette, velkommen til :-)
  Jeg kan få så meget andet chokolade, så jeg tror jeg gemmer hjertet. Det er alligevel ikke større end at det ville forsvinde i én bid.
  Forklaringen på planten er enkel nok. Jeg er vild med planter. I mit job sidder jeg hver dag og skriver om de grønne kræ og jeg elsker botanikkens mangfoldighed ogm det er i haver, parker, væksthuse, regnskove, på fjeldheder - you name it. Så er det bare en lille smule paradoksalt at jeg har valgt at bosætte mig på en båd, hvor vi ikke har så meget som en potteplante. Altså er den lille "lommeplante" en ret skæg ting - for nu har jeg endelig en plante, som kan komme med ombord.

  SvarSlet
 6. Mrs Cute, du kan tro jeg også synes, jeg er heldig!
  Og jeg HAR husket at fortælle kæresten det :-)

  SvarSlet
 7. IH, hvor er det smukt og romantisk. Jeg ville heller ikke nænne at spise hjertet.
  Dejlig og betænksom Skipper du har.

  SvarSlet
 8. lotten for syv sytten - hvor er det dog bare nogle helt igennem personlige gaver! Jeg er uden ord (og det sker altså sjældent)

  Mht. chokoladehjertet:
  Det minder mig om et afsnit fra Sex and the city, hvor Miranda modtager et kagehjerte fra ham sportslægen, hvorpå der står: "I love you"

  Hun bliver så befippet, at hun voldæder kagehjertet, så det forsvinder for hendes åsyn *hahaha*

  Så udelukkende pga. det afsnit, synes jeg bestemt heller ikke, at du skal spise det, men husk at gemme billedet, som et evigt visuelt minde!

  SvarSlet
 9. Spis det. Du har jo det aegte hjerte bankende i Skippers bryst, ikk? Og saa smager det ganske sikkert fremragende. Yum.

  SvarSlet
 10. Michella, jeg spiser det ikke ;-)

  Anssen, jeg gentager - jeg SPISER DET IKKE! Selvom jeg er helt sikker på, at det smager forrygende.

  SvarSlet
 11. Johann, jeg synes faktisk også, han er ret dejlig :-)

  SvarSlet
 12. Ham din kæreste er da en gavekunstner. Jeg var blevet stum og bleg af benovelse.

  Men hvad giver man så sådan en som ham i gave?

  SvarSlet
 13. Ja det er jo lige det! Han er ikke så let, for han har meget og tjener godt (=han køber gerne selv de ting, han lige står og mangler). Jeg har efterhånden fundet ud af, at værktøj altid er en sikker vinder. Men det er derfor heller ikke så originalt længere.
  En gave, jeg ved han blev glad for, var en DVD (om en galning, der sejlede til Antarktis), som ikke kan købes i handlen og som han havde ledt med lys og lygte efter - som jeg fik fremskaffet fra Norge ved simpelthen at henvende mig til manden selv.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!