6.11.07

Robinsonignorant

I kontoret ved siden af mit går bølgerne ofte højt.
Som regel om emner, jeg ikke kan relatere til.
I dag handler diskussionen om Robinson.

Er jeg på den rigtige planet?

18 kommentarer:

 1. Der findes vist en del universer, jeg opholder mig heller ikke i Robinsons ;-)

  SvarSlet
 2. Det var dog betryggende :-D

  SvarSlet
 3. Hey Lotte :)
  Jeg får hug af mine kolleger, fordi jeg stort set ikke kan relatere til noget som helst i fjernsynet. Jeg SER egentlig heller ikke fjernsyn, men det skyldes nok et povert indhold af samme. Jeg slider til gengæld skosåler med hunden.

  Så jeg kender fænomenet, og mine kolleger er helt paf over, at jeg hverken dyrker
  "Deal - no deal"
  "Vild med Dans"
  "Robinson"
  "2900 Happiness"
  "Scenen er din"
  "Hvem vil være millionær"
  "Bubber & BS"
  "Anna Pihl"
  "Station 2"
  "Angora by night"
  "Clement i Amerika"
  "MGP"
  ...
  Øj, jeg ku' blive ved, for det fylder stort set hele sendeforfladigelsen. Hos mig hitter en tunsandwich på stranden eller en solnedgang over skotsk højlandskvæg altså mere. Med hund, forstås.

  SvarSlet
 4. Nus, jeg har børn i huset så jeg genkender MGP-fænomenet fra din liste. Ellers må jeg sige som jeg sagde igår på en anden blog:
  TV-hvadfornoget?
  (Dog kender jeg Robinson-konceptet jeg så et par afsnit af 2. sæson da en bekendt var med - siden har jeg gjort hvad jeg kan for at undgå det. Det kan anbefales at holde tv slukket og vige bort fra formiddagsaviser.)

  SvarSlet
 5. LOL - så skulle du prøve at sidde herinde hos mig. Det føles nærmest som en hel Robinson-ekspedition bare at komme gennem arbejdsdagen. ;-)

  SvarSlet
 6. On a different note, men apropos aviser, har jeg det lidt svært med gratisaviser. Ok, avispapir kan fx blive til æggebakker, men tryksværte er vel ikke ligefrem helsekost?
  Og selvom det glæder mig at se folk (igen) læser avis, så er det lidt tragisk, at hver "nyhed" kun er fire liniers sensationspræget overfladefræs (som min far ville sige). Baggrundsinformationer, debatter, nuancer - ud med det, for vi er på farten og skal bare lige have de fire linier at gøre godt med over frokosten.
  Hm... Jeg er i grunden ret mavesur allerede. Godt jeg tager fri kl. 13. Med retroaktiv effekt, undskyld.

  SvarSlet
 7. Nus, normalt har vi jo heller ikke noget fjernsyn, men selvom vi for tiden låner lejlighed inkl. TV, så er der intet af det, du har på listen, som vi forfalder til at se.
  Den eneste ikke-nyhedsrelaterede "serie" vi er forholdsvist trofaste seere af er "Livsfarlig fangst" på Discovery - om krabbefiskeri i Beringshavet.

  Bitten, jeg så et par afsnit af den allerførste sæson af Robinson, hvilket jo efterhånden er en hel del år siden. Jeg blev bar så skuffet over, at det IKKE handlede om at overleve, men om at udstille sig selv.

  Mht. gratisaviser, så er det jo en helt anden snak, men jeg tror faktisk, at de har deres berettigelse. Der behøvede bare ikke være så mange af dem! Og måske kunne man godt luge nogle af alle kendis-nyhederne (a.k.a. sladderen) ud for at give plads til lidt mere baggrundsjournalistik. Jeg er bare bange for, at det ville koste læsere og dermed også annonceindtægter.
  Måske man skulle skrive et lille indlæg om aviser en dag ;-)

  SvarSlet
 8. MrsCute - er du så på nord- eller sydholdet?
  Og har du et pandebånd gemt i skuffen?

  Bitten, glemte helt at ønske dig velkommen til her på bloggen :-)

  Sidder lige nu - mere apropos og fuldstændig utilsigtet - og lytter til Daft Punks "Television Rules The Nation". I et forsøg på at lukke nabohønsenes kaglen ude er jeg krøbet til korset og har sat min nano på random...

  SvarSlet
 9. Robin-hvaffor-noget? Arj, det kender jeg vist ikke noget til! Tror skam, at du befinder dig i det helt rigtige univers....

  SvarSlet
 10. Bare rolig - du er det helt rigtige sted. Jeg har aldrig været på den Robinson planet og aner faktisk heller ikke hvad jeg skulle bedrive derhenne.

  SvarSlet
 11. Maja og Majsen, hvor er det rart at høer :-)

  SvarSlet
 12. Du er ikke alene uden det der Robinson. Og jeg vil lige sige, at jeg indimellem ser det der Livsfarlig fangst, det er godt tv.

  SvarSlet
 13. Marianne, jeg er glad for, at vi trods alt er så mange, der IKKE ser det bras.

  SvarSlet
 14. Jeg så Robinson allerførste gang det blev vist. Så vidt jeg kan regne mig tilbage til, må det have været året 98, så snart 10 år siden.
  Jeg gider seriøst ikke se det. Det eneste jeg ser er:

  * Klovn (virkelig god humor)
  * Friends (endnu bedre humor)
  * DH (alt alt for godt)
  * Div. stand-up shows (super sjovt)

  Og det er så det... hmm - faktisk temmelig meget, nu hvor jeg får skrevet det ned - må vist hellere skære ned på mit fjernsynskiggeri. Så er der jo også mere tid til at blogge -

  "der er jo intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget" ;o)

  SvarSlet
 15. Hvis du gider dele planet med mig, er du på den helt rigtige af slagsen.

  Jeg så et par afsnit af den allerførste Robinson, men ærlig talt...!

  Jeg ser ingen af udsendelserne på Nus' imponerende liste. Da jeg er krimifan, så jeg i sin tid et par afsnit af Anna Pihl og fik en underligt flad fornemmelse.

  Men da jeg som sagt er krimifan, ser jeg Midsomer Murders (DR1) og Inspector Morse (DR1) - og derudover All Creatures Great And Small (TV2 Charlie) for den engelske superhygges skyld, og fordi jeg synes, at Robert Hardy er en pragtfuld skuespiller, og så passer den lige til min eftermiddagspause.

  Jeg synes også, at National Geographic har en del gode udsendelser.

  Måske bebor vi alligevel kun beslægtede planeter;-)

  SvarSlet
 16. Michella, jeg blogger mere end jeg ser fjernsyn ;-) Det er nok min største last lige for tiden.

  Rasmine, hvis ikke vi er på samme planet, så er vi i hvert fald i samme solsystem. For jeg er også glad for National Geographic.
  Og animal Planet ;-)

  SvarSlet
 17. Aner ikke hvad det er? Andet end Robinson Crusoe

  SvarSlet
 18. Marianne, Robinsonekspeditionen, som programmet retteligt hedder, er noget forfærdreligt følelsesporno, som sendes på TV3.
  Og som vi - heldigvis - er mange, der IKKE ser. Så velkommen til planeten her ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!