4.12.07

Førjuleudpakning

Jeg tager forskud på 'glæderne' og pakker ud inden jul. Flyttekasser vel at mærke.
Flytningen gik rigtig, rigtig godt, det gik som en leg med fire stærke mænd og to ditto kvinder. Tricket var at bestille en 3X34 og have alting båret ned i gadeplan (pga. regnen havde vi sat det hele i cykelparkeringen) inden bilen kom.
Trylle, trylle, trylle, så var den grønne varevogn fyldt. Folk ind i personbiler og afsted i hælene på flyttelæsset det gik. En presenning på fortorvet, endnu flere hænder til at tømme og mere trylletrylle, så var læsset losset. I kæder det gik til hhv. kælder og 2. sal, og på mindre end to timer var alt mit habengut (samt en hel del af skippers og skudens) flyttet ind på ny adresse.
3X34-manden fik 410 kroner og så skulle jeg ikke spekulere over at hente og aflevere flyttebil eller trailer. Det kunne næppe have været lettere.

Tilbage er der 'blot' at pakke ud. I går fik jeg samlet reolen og skrivebordet, samt pakket alle (ikkekælder-) kasser ud - for selvom planen ikke er descideret at bo der, så må det godt se lidt beboet ud. Ikke mindst fordi værelset skal kunne fungere som gæsteværelse.
Og det bliver faktisk ret hyggeligt. Når jeg selv skal sige det ;-)

9 kommentarer:

 1. Madame Huskebloggentirsdag, 04 december, 2007

  Tillykke med din nye bolig, Lotten, det er dejligt at læse, at du synes, der bliver hyggeligt, selv om I måske mest bor på båden. Det var da helt genialt med en 3X34 - det var smart regnet ud, og rart at du fik så god hjælp.

  SvarSlet
 2. Det er det bedste, når en flytning går godt -og hurtigt.
  Det lyder rigtig rart at skulle indrette et nyt sted, selvom det ikke er der du skal bo. Men hvor må det være dejligt for gæster at låne det, når der er lagt lidt arbejde i at gøre det hyggeligt :-)

  SvarSlet
 3. Madame, jeg skal ikke tage æren for ideen med 3x34, det er svigerfar, der er manden bag. Men ideen ER god!

  Marianne, da jeg gik og pakkede ud, var det lige før jeg var ærgerlig over, at jeg ikke skal bo der så meget ;-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at det gik godt, gode venners hjælp er guld værd ved flytninger. Vi har åbentbart ingen venner ;o)

  SvarSlet
 5. Joooo! Det må I da have!!!

  SvarSlet
 6. Så kommer du jo i orden inden juleaften :-) Det er altså ikke rigtigt når SisterB skriver hun ingen venner har... hun har mig, mandagspigen, Nina, etcetera osv..... hvad har hun gang i?

  SvarSlet
 7. Ja det må du nok spørge om. Men måske ville hun gerne have haft nogle til at slæbe tunge kasser?!?!

  SvarSlet
 8. Der var ihvertfald ingen som havde "tid", da vi fortalte, at vi skulle flytte ;o)

  SvarSlet
 9. Ahhh på den facon.
  Jeg fik mindst lige så mange afslag, som jeg fik hjælpere, da jeg spurgte mig for. Enkelte meldte slet ikke tilbage...
  Mit flyttelæs var i virkeligheden ikke særlig stort, så måske har det også noget at sige, når man tager stilling til om man orker eller som du siger "har tid"?
  Til gengæld var timingen rigtig dårlig og jeg havde forberedt mig på at det ville være svært at finde folk - så jeg blev glædeligt overasket.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!