4.12.07

Op på mærkerne!

Jeg har altid sat julemærker på min julepost. Da jeg efterhånden skriver flere mails end papirbreve- og kort, er jeg blevet stor fan af e-julemærket, som man køber og installerer i sin mailsignatur.

Jeg har desværre lige opdaget, at gmail ikke vil lege den leg, så nu sidder jeg med et julemærke, jeg ikke kan hitte ud af at installere. Her på bloggen er det dog intet problem, så hermed en lille hilsen til jer i blogland.

Støt julemærkesagen!


5 kommentarer:

 1. Hej K2.
  Det er n dejligt at kunne følge med her, og mange tak for hilsenen i går :)
  Jeg har samme problem med julemærket, lad høre hvis du finder en løsning. Sagen er selvfølgelig støttet alligevel, men det er nu hyggeligt med sådan et lille mærke på mails'ene i denne søde tid.
  Mange hilsener fra Glyngøre - K1

  SvarSlet
 2. Madame Huskebloggentirsdag, 04 december, 2007

  Øv, det var ærgerligt, at Gmail ikke vil kendes ved det elektroniske julemærke. Men rigtig flot er mærket nu på din blog!

  SvarSlet
 3. Halløj K1
  Velkommen her ;-)
  Jeg har ikke gennemskuet gmail på det punkt endnu, men hvis jeg gør, skal jeg nok lade dig det vide.

  Madame, jeg ærgrer mig også, men det kan jo ikke nytte noget, når det er gmail jeg bruger mest...

  SvarSlet
 4. Nu er jeg altså bare håbløs bagud igen - hvad er gmail? Tak for ideen med e-julemærket, har dog også købt et ark til de gammeldaws julekort.

  SvarSlet
 5. Sister, gmail er såmænd bare Googles gratis mailprogram, som er brugervenligt, har uanede mængder 'opbevaringsplads' og som er nærmest fri for spam.
  Jeg er blevet rigtig glad for det, men lige netop i julemærkesituationen er det ikke optimalt.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!