23.12.07

HELT klar!

Afrejsen fra øen skete i et gråt morgengry, men solen nåede lige at titte igennem på vej over Fyn, men kun for atter at forsvinde, så det føltes som at køre inden i en sky, da vi krydsede Storebælt. Vejret har ikke for alvor været med os, så af mangel på ordentligt julevejr, har jeg været et smut i gemmerne efter dette snevejrsbillede.

Norge 2005


Eftermiddagen er blevet brugt på fremstilling af hjerter og stjerner, mens bromand og min far har kreeret en juletræsfod i værkstedet (for nogen kan heldigvis et trick eller to med et svejseværk). Nu er træet pyntet og niecen har hjulpet flittigt (så der hænger lidt mere pynt på den nederste grenkrans end på resten af træet, grin).

Vi er således ved at være klar. Helt klar. Der koges grød og smuttes mandler til ris a la mande og her dufter lifligt af glögg, som skal nydes under konfektfremstillingen om lidt, når niecebarnet er blevet puttet. Lige nu går den vilde - og let overgearede - jagt gennem stuen, for det har været en lang og begivenhedsrig dag for den bette stump. Af samme grund venter vi med at lægge gaverne under træet, for når man kun er 2½ år gammel, er det næsten ikke til at forstå, at man ikke bare må åbne det hele med det samme.

Jeg tror, jeg glæder mig lige så meget til i morgen, som hun gør...

Dette bliver nok det sidste indlæg fra min hånd i år, for d. 26. stikker Skipper og jeg af til Sverige for først at returnere den første dag i det nye år. Vi har lånt en hytte inde midt i skoven og prioriterer således en omgang tiltrængt tosomhed i broderlandet. Jeg vil derfor benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul med alt hvad dertil hører af fryd og fred, samt et godt og lykkebringende nytår. Jeg vil glæde mig til flere gode stunder i bloglandskabet med jer alle i 2008.

Pas på jer selv og hinanden!

15 kommentarer:

 1. Rigtig rigtig glædelig jul og også et dejligt nytår.
  Det lyder som om I hygger jeg vildt meget.
  Rigtig god tur til broderlandet, det lyder skønt!

  Jeg glæder mig til nye indlæg fra din side og dejlige kommentar.

  God jul og godt nytår, Marianne

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå du glæder dig lige så meget som niecen til i morgen, det er noget særligt at holde jul med unger i den alder.

  Hav en god tur til Sverige med Skipper!

  God og glædelig jul til dig og dine.

  SvarSlet
 3. Jeg ønsker dig også glædelig jul. Og det lyder nu heller ikke så ringe med det der tosomhed i en svensk hytte. Jeg håber I nyder den - og hinanden

  SvarSlet
 4. Feliz Navidad y prospero año nuevo!

  SvarSlet
 5. Hjertelig i lige måde Lotten, tak for spændende indlæg, i den korte tid jeg har "kendt" dig.
  Godt nytår til dig og dine.

  Båden kan ikke være i vores havn, men vi kan sejle ud til jer ;o)

  SvarSlet
 6. Rigtig glædelig jul til dig også, Lotten, og hav en god tur til Sverige. Det lyder skønt med hyttetur og tosomhed. Jeg glæder mig til, du er tilbage på blogpinden - og til dine indlæg.
  Take care.

  SvarSlet
 7. Kæreste yndlingslotten. Jeg ønsker dig en dejlig og glædelig jul.

  Stort knus
  Anne

  SvarSlet
 8. Glædelig juuul herfra! En mærkelig omgang, nu alle traditioner er brudt, men meget hyggeligt alligevel. Pas godt på øen :)
  Dut fra Ralph

  SvarSlet
 9. Rigtig god jul Lotte...

  Nyd den som kun du kan!

  Jeg har på din anbefaling fået fat i Ninka's "Kernesund Familie" og den virker godtnok rigtigt spændende. Jeg køber ikke alle afsnittende om naturmedicin, men på områderne om kost, motion og vaner er den godtnok inspirernede :)

  Mange tak for et godt råd :)

  Med mange julehilsner fra Haubrobanden!

  SvarSlet
 10. Kære rare søde Lotten - tusind tak for dit dejlige besøg - jeg nød det i fulde drag - og glæden fulgte mig efter du var kørt igen. Jeg ønsker jer nogle gode afslappende dage sammen i det svenske - med masser af kærlighed, kys g kram - og gerne det der er værre... Godt nytår min ven.

  SvarSlet
 11. Lidt sen kommentar:

  Håber I havde en god jul og at I har en dejlig Sverigestur.

  Snakkes ved i 2008.....

  SvarSlet
 12. Kære Lotten.
  Rigtig godt nytår til dig og dine. Tak for dine givende og opmuntrende kommentarer i min blog i 2007, og tak for dine egne dejlige blogindlæg. Jeg læser altid med glæde om båden og sømanden, og glæder mig til at følge din blog, også i 2008. Forhåbentlig får vi bedre held til at kunne ses i løbet af næste år.
  Nytårsknus fra johanne.

  SvarSlet
 13. Kære Lotten!

  Lige en stor nytårshilsen til dig og dine herfra. Håber I får en rigtig dejlig og hyggelig aften, samt et godt og lykkebringende nytår!

  SvarSlet
 14. Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

  SvarSlet
 15. Kære allesammen
  Tusind tak for alle jeres gode og søde og rare og varme hilsner!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!