3.12.07

Jeg googler lige min hjerne...

...for familien har udbedt sig årets ønskeseddel!
Det er slet ikke let, for det, jeg ønsker mig allermest (fred i verden, en ny regering og at båden er færdigrenoveret) kan ingen give mig, endsige pakke ind eller putte under nogetsomhelst juletræ.

Foreløbigt har jeg fundet på fire ting til listen. Og de tre af dem er bøger...no surprise...
To af bøgerne er lærebøger til det spanskkursus, som Rasmine og jeg skal begynde på næste år (tænkte, det ville være endnu en motivationsfaktor, hvis jeg rent faktisk havde de rigtige bøger). Den sidste har jeg omtalt her.

Hukommelsesgooglingen resulterer da også i andre søgeresultater, men det er primært ting, som ingen har råd til at give mig - jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om, hvem der skal forære mig en motorcykel, en satelittelefon, en ny computer eller et fuldt sæt sejlertøj fra Musto. Men en røde sydvest er en overkommelig sag og derfor sat på ønskesedlen - og udgør dermed den fjerde ting - den som ikke er en bog.

Enten husker jeg ikke ret godt eller også har jeg bare alt, hvad jeg behøver? Jeg tror det er en kombination, for jeg føler mig faktisk ret tilfreds og ikke særlig savnfyldt til daglig - det er da priviligeret.

7 kommentarer:

 1. det er nemlig helt vildt irriterende.... - og specielt når man ønsker sig noget, som familien ikke gider gi'.. - men hvis jeg nu ønsker mig det.. ?

  SvarSlet
 2. Frk. Maj, jeg ved faktisk, at min far meget gerne ville give mig det sejlertøj, jeg drømmer om - men en julegave til 6-8000 kr er bare ikke inden for mine forældres budget ;-)

  SvarSlet
 3. Det var morsom læsning, Lotten, og til din trøst kan jeg fortælle dig, at i gratisavisen '24 timer' står der i dag, at det, der gør en lykkeligst, det er de gratis glæder ;-)

  SvarSlet
 4. Hvilken fantastisk dejlig konklusion at nå frem til Lotten.
  :o)
  Synes nu også det er nogle fine ønsker du fandt frem til, både de store og de lidt større og dem der kom på listen.

  SvarSlet
 5. Madame, jeg tror, jeg tilslutter mig 24 timer!

  Bitten, konklusionen var nærliggende synes jeg :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er af samme opfattelse. Jeg har hvad jeg skal bruge, men en lille hjemmelavede ting - den gør mig altid blød....

  SvarSlet
 7. Ting, der er lavet med hjerte og omtanke går også rent ind hos mig :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!