14.1.08

Booking 7045xxx/Paris/lidt at glæde sig til...

Sådan lød overskriften på den seneste mail fra kæresten.

Min julegave er dermed booket og vi stryger afsted på forlænget weekend til Paris d. 31. januar.
Som han sagde, da jeg pakkede et lille Eiffeltårn ud til jul, så ville han allerhelst have givet mig en færdigrenoveret båd, men da det ikke er muligt, ville han gerne forære mig lidt opmuntring, mens vi venter på mere fordelagtige temperaturer til arbejde på havnen. Det er derfor helt bevidst at vi tager afsted uden for sæsonen, og lur mig, om ikke det går hen og bliver alletiders.

Jeg har været i Paris flere gange, men aldrig sammen med en kæreste, så jeg glæder mig. Ikke mindst fordi kæresten er hjemmevant i både byen og sproget (han har boet i Frankrig). Mit eget franske kan ligge på et ret lille sted efterhånden, for det er jo med det som med så meget andet. Use it or loose it.
Jeg ville gerne have genopfrisket mit fransk, men førsteprioriteten er lige nu at blive bedre til spansk. Men det er en helt anden historie.

13 kommentarer:

 1. En miniferie i Paris på denne årstid lyder livgivende og godt. Det må være den helt rigtige årstid - at mærke, at foråret er lidt længere fremme dernede, mærke Paris' puls og glemme grå og våde dage i Danmark. Det var sørme sødt af kæreste at invitere.

  SvarSlet
 2. Hold da lige fast en dejlig gave - og kæreste, der har fundet på den.

  Jeg tror, at Paris er dejlig på alle årstider. Det er bare at gøre som tyskerne, klæde sig efter omstændighederne.

  SvarSlet
 3. Ja, Lotte --med gummistoevler, gul regnfrakke og sydvest vil I jo overhovedet ikke stikke ud fra maengden dernede ;-)

  GOD TUR!

  D.

  SvarSlet
 4. Godt nok en vidunderlig gave Lotten og fortjent til jer begge. Selvom Paris er besøgt flere gange, bliver man aldrig færdig med den by, og så med kæreste - ummmmmm.

  Har du set den stjerne, som jeg lavede på din opfordring?

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig gave. Til lykke og god tur, når den tid kommer. Man har virkelig også brug for ferie og opmuntring på denne årstid, det var godt tænkt af kæresten.

  SvarSlet
 6. Uh så må du huske at nappe en Bailey-milkshake hos Häagen-Dazs på Champs-Élysées. Det er nam-nam :-)

  God tur!

  SvarSlet
 7. Madame og Johanne, han kan faktisk være ret betænksom og jeg synes også, det var rigtig godt tænkt af ham.

  Andrea, hvis vi skal kunne krydse Atlanten, kan vi vel også klæde os på til en vinterweekend i Europa. Du har nemlig helt ret!

  Tak D :-)

  Sister, det er en mægtig fin stjerne, du har fået lavet - og man skal i hvert fald være halv- eller helblind, hvis man overser den!

  MrsCute, det er noteret bag flapøret ;-)

  SvarSlet
 8. houseofcharlottemandag, 14 januar, 2008

  Jeg kan da godt tage med hvis i syntes - jeg kan bære kuffert og pudse jeres sko fine og blanke... hvor er du heldig - og hvor har du fortjent det

  SvarSlet
 9. Aaah, det er for lang tid siden jeg har været i Byernes By. Jeg er lidt misundelig. Lidt.

  Hav en dejlig tur.

  SvarSlet
 10. Tak Charlotte, jeg tror egentlig at både skipper og jeg fortjener det...

  Tak Allan :-)

  SvarSlet
 11. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig...Paris er fantastisk. Men Paris med en kæreste er ubeskrivelig! Selvom det endnu ikke er helt forår - så er den by altid skøn at trave rundt i. Godt med plads i kufferten til shopping ;-)

  SvarSlet
 12. Sikke en vidunderlig julegave! Det er da lige til at blive misundelig på ;-)
  Paris har jeg kun besøgt en gang og vil gerne derned igen.

  SvarSlet
 13. Nille, jeg holder også meget af Paris - og jeg har hørt et rygte om at deres udsalg starter senere end i Danmark... men det kan gå hen og blive vanskeligt at lade være med at shoppe (bare lidt) i det hele taget.

  Marianne, jeg glæder mig også til gensynet :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!