25.1.08

(Hæs)blæsende fredag

Der har været übertryk på hele dagen, så de eneste ord fra min side her på bloggen i dag må desværre nøjes med at blive:

God weekend!

Jeg vil selv holde fri med god samvittighed, for i dag har jeg lagt foreløbigt sidste hånd på databasen. Lidt over 2900 sorter er nu oprettet, hvilket betyder, at jeg har lavet over 1,2 milioner anslag på syv måneder (og det er vel at mærke kun i databasen, for alle dem på bloggen her, på andres blogs, i mails, breve etc. tæller slet ikke med i det regnskab).

Det kræver vist en fredagsøl!

Men først må jeg ud i blæsten...brrrrr...

11 kommentarer:

 1. Det lyder absolut velfortjent! Sikke et arbejde! Waouwww!!!! God øl og god week-end! ;-)

  SvarSlet
 2. Rigtig god velfortjent weekend.
  Og øl, uhmm... bare det var mig ;-)

  SvarSlet
 3. - Den øl har du bestemt fortjent. God og hyggelig weekend.

  SvarSlet
 4. Det er sørme godt gået, Lotte! Er det en database, vi kan se på nettet? Rigtig god weekend til dig og kæresten.

  SvarSlet
 5. er da helt enig med de øvrige damer....nyd den øl. og god weekend herfra

  SvarSlet
 6. Egentligt ville jeg sige så meget mere, noget om alle de ord der ikke indgår i regnskabet men alligevel tæller og tilskrives stor værdi dér hvor de havner, men ordene er ikke med mig i øjeblikket, er sært mat og tom. Så du må nøjes med den mere enkle omend ikke mindre velmente formulering:

  God weekend!

  Og et kram ... :o)

  SvarSlet
 7. Nyd øllen - den har du fortjent.

  1,2 millioner anslag er godt nok en sjat;)

  SvarSlet
 8. Lotte - jeg bøjer mig i støvet. Jeg gir øl nr. 2, én kan ikke være nok ;o)

  SvarSlet
 9. Kære alle
  Jeg nød min øl ;-)

  Madame, databasen er kun tilgængelig for medlemmer af de to planteskolekæder, Bo Grønt og Planteskole-Ringen. Men fra foråret vil du kunne se resultatet i skilteform, hvis du besøger de pågældende havecentre.

  Tak Bitten. Og kram retur!

  SvarSlet
 10. Huzzah - det er efterhånden en måned siden, jeg sidst fik en øl, men til gengæld har jeg leget Jørgen Clevin (den brummende DIY-nisse), og resultatet er da på bloggen! Blæsten fik vi også at føle - i de 6 timer, vi var ude... Håber du fik ladet batterierne lidt op, loon. Vi ses i luffeland, håber jeg :)
  /Ralph

  SvarSlet
 11. Huzzah - det er efterhånden en måned siden, jeg sidst fik en øl, men til gengæld har jeg leget Jørgen Clevin (den brummende DIY-nisse), og resultatet er da på bloggen! Blæsten fik vi også at føle - i de 6 timer, vi var ude... Håber du fik ladet batterierne lidt op, loon. Vi ses i luffeland, håber jeg :)
  /Ralph

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!