30.1.08

Kridsekradse

Fornemmelsen i min hals er gået fra smergellærred til korn 180 i løbet af natten. Nu håber jeg, vi ikke bevæger os i retning af noget endnu mere grovkornet. Sandpapir skal IKKE være inden i min hals. Slet ikke nu, dagen før vi stikker af til Paris!
Så jeg sidder og søber ingefærafkog, mens jeg i mit stille sind undres over, hvad der får folk til at tage deres syge børn med på arbejde, så de kan smitte kollegerne, så de kan tage det med hjem til deres kærester. Det sker heldigvis ikke ret ofte her hos mig, men på skippers arbejdsplads er det ikke sjældent at små feberhede, hostende, rødøjede unger bliver slæbt med på kontoret.

Jeg ved godt, at vi lever i et samfund, hvor alle har frygtelig travlt, men man gavner jo ingen ved at sprede sygdommen til sin arbejdsplads.
Det er tåbeligt, men det er da allermest synd for børnene!


(Altså undskyld, det er ikke min mening kun at skrive syrlige revseindlæg, men det gør ondt i min hals, hrmmmfff. Jeg lover, jeg skriver noget mindre surt næste gang!)

15 kommentarer:

 1. Jeg kan da heller ikke se, at et sygt barn skulle gøre gavn på en arbejdsplads. Hvis det er for sygt til at være i børnehave/skole/vuggestue så er det vel ikke meningen, at andre skal smittes! Underlig idé! Kan godt forstå, at du bliver lidt harm ;-)

  PS! Tag det varme tøj med til Paris... jeg så fransk morgen-TV i morges - de lover sne i slutningen af ugen! Og taxachaufførerne strejker! Men Paris ses også bedst til fods ;-) God tur!!!

  SvarSlet
 2. Nille, jeg har også tjekket vejrudsigten. Heldigvis ser det ud til, at der bliver mindre blæsevejr i Paris end i Danmark, hvor de lover storm og slud.

  Er der ikke altid nogen, der strejker i Frankrig? ;-) Jeg tror ikke, jeg har været der, uden at der er en eller anden faggruppe eller lignende, der har strejket. Så længe det ikke er kabinepersonale eller piloter eller andet personel, der forhindrer os i at komme derned, så skal vi nok komme rundt. (Jeg strandede faktisk en ekstra dag på Mauritius fordi jeg skulle have fløjet emd Air France hjem og lufthavnspersonalet i Frankrig strejkede...)

  SvarSlet
 3. Rigtig god bedring, Lotte - se nu at få stoppet optrækket til forkølelse med dit urteafkog. Jeg giver dig ret i at det er fuldstændig tåbeligt at slæbe syge børn med på en arbejdsplads. Jeg oplever det mærkeligt nok ikke, men det må være et rent held. God tur i morgen, hvis dette er det sidste indlæg før, I rejser. Store C-vitaminer med ½ gram flere gange på en dag plejer at tage mine optræk til forkølelse.

  SvarSlet
 4. Tak Madame.
  Jeg tog sådan en C-vitamin-monsterpille i går aftes og en igen i morges, og jeg skal gøre alt, hvad der står i mon magt for at få kradseriet slået ned, inden det udvikler sig til en regulær forkølelse.

  SvarSlet
 5. Marinus hin Sydligeonsdag, 30 januar, 2008

  Lotte, Lotte -- din hals er da vist lidt nedadsprirallerende for tiden?

  Hehe, ku' ikk' la' vaer'. It's funny because I know you. Men: med mindre sygdommmen er FOR haard, er det jo verdens allerbedste undskyldning for liiige at laese en bog eller to.
  Hmm. Som om man behoever en undskyldning for det?

  God bedring du gamle,
  D.

  SvarSlet
 6. Lotte dine indlæg er befriende dejlig læsning også de to sidste. Kom endelig med mere af den slags -jeg er så enig med dig i din holdning til sport og dem som tager det fulde ansvar for at sprede så meget virus som muligt.

  Men vi har jo vores metoder, og ingefær plejer at være effektivt, så mon ikke du er fresh lige om lidt :-)

  SvarSlet
 7. D - du må godt (because I know you), grin. Jeg har bare lidt ondt i min hals, men håber sådan at det ikke kommer til at blive værre, mens vi er i Paris. Og altså, bortset fra i flyet, så har jeg ikke tænkt mig at bruge tid med næsen i en bog. Ikke i denne weekend. Men ellers er jeg lige gået i gang med Tenderness of Wolves, som jeg har store forventninger til.

  Gitte, jeg skriver jo bare, hvad der falder mig ind ;-)
  Og ja, ingefær plejer at være god medicin, faktisk er det min foretrukne kur mod forkølelse.

  SvarSlet
 8. Hey Lotte! Nu ikke blive syg for alvor - det er ikke sjovt. Og slet ikke skægt, hvis man ikke kan ligge hjemme og blive vartet op :)
  Ikke at jeg selv har prøvet det, men efter sigende skulle et fed hvidløg i anus kunne kurere alt. Jeg gentager: har ikke selv prøvet. Hoho. Honning er nu også godt mod korn 180, da det smører halsen. Vil ikke anbefale motorolie, da jeg tror, det virker på den anden ende, men man ved jo aldrig. Her er alt godt - tilmeldt 3 hundetræningshold, så nu begynder af-lømmeliseringen.
  Håber I får en god tur alligevel.
  Mange knus og snudedyt
  Raffel m.fl.

  SvarSlet
 9. Hey Ralph & Co.
  Jeg tror, jeg holder mig til honningen ;-)
  Lyder godt med intensivt træningsprogram!

  SvarSlet
 10. Skulle lige til at skrive, der brøles godt nok højt lige pt. på bureau'et. Men det er fint, er vild med det - bliv ved, bliv ved. Men ikke blive syg, den går altså ikke søde. Du har en flyver du skal nå.

  SvarSlet
 11. Det er nemlig det, jeg har, Sister ;-)

  SvarSlet
 12. Jamen, jamen...plej nu din hals, alt hvad du formår. Du skal afsted.
  Og hvis du ikke når hjælpen på min blog, så skriver jeg bare et indlæg om det i bloggen...og venter på, at du kommer glad, rask og fuld af oplevelser hjem igen.
  God bedring og rigtig god rejse.
  Knus.

  SvarSlet
 13. Rigtig god bedring.
  Tænk det er meget snart du og kæresten skal afsted til Paris.

  Jeg håber, du allerede har det bedre og er klar til afgang :-)

  Dejligt med billede af dig på din blog :-D

  SvarSlet
 14. Håber ved den søde grød at du er frisk i dag til en Parisertur, god rejse, jeg gad godt sådan en weekend :-)

  SvarSlet
 15. Johanne, jeg har fået kigget på det og du burde have fået en mail om forløbet nu :-) Håber, du kan bruge det.

  Marianne, jeg har det faktisk lidt bedre i dag, så måske lykkedes virkelig at slå kradseriet ned, inden det udviklede sig til noget ubehageligt.
  Jeg har faktisk haft billedet på tidligere, ognu havde jeg så lyst til at have det på igen. I er så mange, der ved, hvordan jeg ser ud i virkeligheden, så hvorfor ikke ;-)

  Tak Lene, det går bedre, og jeg kan sidde her og se over på min kuffert, der bare venter på at det skal blive fyraften.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!