21.2.08

Dag 2 - en dyr omgang

Det går indtil videre helt, som det skal med udfordringen.

Jeg fik sat kryds ud for samtlige punkter i går og toppede op med to timers (fødselsdagsgave-)kurbad i Frederiksberg Svømmehal.
Kom i seng i fornuftig tid og fik hevet mine otte timer hjem uden større anstrengelser.

Jeg er lige nu lidt bagud på vandindtaget, men dagen er endnu ung, og jeg er optimistisk. Mave- og armbøjningerne er i hus, jeg har lavet første runde vejrtrækningsøvelser og jeg er ikke blevet frisket af noget sødt.
Og i morges fik jeg indfriet dagens motionsportion på min cykel.

Jeg skulle nemlig et smut forbi lægen hos Danmarks Rederiforening, så jeg kunne få lov at betale 562,50 for 7½ minuts konsultation.
Jeg skulle have en syns- og høreprøve, så jeg kan få mit sønæringsbevis som yachtskipper, og den slags kan man selvfølgelig ikke få hos sin egen læge! Næ nej, det skal der en autoriseret søfartslæge til.
Pffff!
Det var mere en formsag, end det var en seriøs test, men nu har jeg i hvert fald et fint stemplet (og meget dyrt) stykke papir på, at jeg ikke er rød-grøn farveblind (hvilket kvinder pr. definition slet ikke kan blive - og så er der alligevel 0,5 % af os, der er det) og at jeg ser fint nok med mine kontaktlinser på, til at jeg må føre et skib.

Måske man skulle blive søfartslæge?
Jeg gad da godt have et job, hvor min timeløn var 4500 kr!

6 kommentarer:

 1. Hvis nu vi deler det der job, så vi kunne nøjes med at arbejde halvdags, så ville det blive kr. 2.250,- pr. time til hver.
  Det er da også ok?!

  SvarSlet
 2. Ja, det er en glimrende timeløn, men du ville kede dig dagen lang - timelønnen er hans pris for at sidde der og lede efter de 0,5% rød/grøn farveblinde ;-) Det er da langt sjovere at føre eget skib !!

  SvarSlet
 3. MrsCute, det ville være helt ok med mig ;-)

  Du har en pointe Gitte, selvom jeg nu ikke tror, der kommer ret mange piger i hans konsultation. Skibsfarten er stadig ret mandsdomineret, og der er langt flere mænd end kvinder, som er farveblinde. Med andre ord ville jeg komme til at sidde og kigge en masse mænd dybt i øjnene hver dag og skumme en fyrstelig gage. Jeg ville kunne dele jobbet med MrsCute og dermed have halvdelen af ugen fri til at sejle :-D

  Naaaah, jeg holder mig til planterne og min computer.

  SvarSlet
 4. Søfartslægens timeløn minder mig om, hvordan det føles at betale hos tandlægen. En undersøgelse og en tandrensning giver man rask væk 300 kroner for, selv om det kun tager 5 minutter. Men søfartslægen vinder ;-)

  SvarSlet
 5. målløs...sikke en timeløn...ti hhi...I vil da mangle en sekretær? melder mig straks oj oj kaptajn

  SvarSlet
 6. Du kommer tættere og tættere på at skulle fører det skib :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!