2.4.08

Arbejdsro - sådan da...

Jeg arbejder hjemme i dag og sikke meget, jeg når.
Både af det jeg skal, og det jeg ikke skal, men bare kan, fordi jeg er her og ikke der.

Med ny, fast stilling fulgte også Thinkpad, mobilt bredbånd og adgang til en terminalserver, så jeg er ikke længere net-amputeret, når jeg ikke er på kontoret (nogle har måske opdaget, at jeg også er begyndt at være aktiv på bloggen i weekenden - det er derfor).
Terminalserveren betyder, at jeg kan arbejde på min stationære computer på kontoret uden at være fysisk til stede - dvs. alt hvad jeg arbejder med af programmer og filer ligger trygt på hovedkontoret og kan ikke gå tabt, selvom noget skulle ske med den bærbare.

Det giver en følelse af frihed og fleksibilitet, som jeg - siden jeg vinkede farvel til universitetet - kun har haft i den periode, hvor jeg var selvstændig. Og jeg NYDER det! Ikke fordi jeg arbejder hjemme ret ofte, men fordi jeg har muligheden for det. Visheden om dette er i høj grad en del af årsagen til frihedsfølelsen.
Jeg har slet ikke lyst til at have decideret hjemmekontor, dertil er jeg alt for socialt anlagt og selvom jeg til tider river mig i lokkerne over at sidde i åbent kontorlandskab, så er der også fordele ved at have kollegerne inden for rækkevidde. Vi sparrer meget, og vores opgaveområder er overlappende, hvilket betyder et stort behov for at kunne bruge hinanden dagligt.

Men i dag må de ringe eller maile, hvis de har brug for min hjælp.
Og det gør de så...

11 kommentarer:

 1. Friheden er guld værd... Bare det at have muligheden for at vælge :-D

  SvarSlet
 2. En hjemmearbejdsdag i ny og næ er skønt, synes jeg. Vekselvirkningen er det jeg trives ved. Jeg håber din dag bliver god :-)

  SvarSlet
 3. Præcis Liselotte, det er også sådan jeg har det.
  Og tak - jeg håber også at din bliver god :-)

  SvarSlet
 4. Det må være dejligt at have hjemmearbejdsplads! Tillykke med det, Lotte. Det får jeg desværre aldrig, for så skulle jeg have et lydstudie inde i stuen :-)
  Men jeg kan godt forstå, at du vægter det sociale og sparringen højt!

  SvarSlet
 5. Det er så dejligt at kunne vælge, fedt det er blevet sådan !!

  SvarSlet
 6. Ja Gitte, bare det at have muligheden er meget værd. Jeg sætter meget stor pris på det.

  SvarSlet
 7. Har tænkt på hvordan det var med fremtiden for dit arbejde. Stort tillykke med den faste stilling.

  SvarSlet
 8. Tak Sara - de oprettede simpelthen en ny stilling til mig :-) Det giver rigtig meget ro på at jeg nu har fast arbejde.

  SvarSlet
 9. Rigtig fedt, at det hele er faldet på plads for dig.
  Og tillykke med fleksibiliteten - det nyder vi andre jo så også godt af. Der var lige lovligt stille på bloggen i weekenden ;-)

  Hils på fabrikken!

  SvarSlet
 10. MrsCute - jeg sætter virkelig meget pris på, at der er kommet så meget ro på jobfronten. Indtil videre synes jeg også mit nye job er superspændende, der er ikke to dage der ligner hinanden og jeg bliver udfordret maks. Der er også dage, hvor jeg undrer mig over, hvordan jeg havnede på lige netop den hylde, men for nu er det en rigtig god løsning.

  Jeg skal nok hilse :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!