2.4.08

En isdronning fortæller

I aften skal jeg til et foredrag med den lovende titel: En kvindelig eventyrers bekendelser.
Det er Anne-Mette Nørregaard, der stiller op med billeder og røverhistorier fra sin seneste ekspedition og jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at høre hende berette. Anne-Mette er medlem af Eventyrernes Klub og har, trods sine bare 35 år, efterhånden mange - og temmelig spektakulære - eventyr i bagagen.
Foredraget er arrangeret af Qompagniet, et rejsebureau for aktive kvinder, hvis pionærrejse jeg deltog på i 2005. Grønlandsrejsen var en testtur, der heldigvis gik så godt, at Lise valgte at starte rejsebureauet umiddelbart derefter - og nu går det vist rigtig godt.

4 kommentarer:

  1. Åh hvor er det altså spændende. Jeg er ikke selv til sådanne rejser og eventyr, men det er jo fantastisk, at der er nogen der er.

    Håber du nød foredraget. :-)

    SvarSlet
  2. Fortæl, fortæl, var det spændende?
    Det lyder som et berigende foredrag. Og selv om jeg vist ikke er til de store rejseeventyr, må det være spændende at høre om hendes oplevelser. Nogle oplevelser må man jo desværre finde sig i kun at få på 2. hånd ;-)

    SvarSlet
  3. Det kan jeg godt forstå du så frem til Lotten. Levede aftenen så op til forventningerne?
    :sletikkenysgerrig:

    SvarSlet
  4. MrsCute, jeg er heller ikke selv til SÅ vilde ekspeditioner, men jeg er dybt fascineret af de mennesker, der lever deres vilde drømme ud. Og ja, det var et supergodt foredrag (se efterfølgende indlæg).

    Madame, jeg nød det rigtig meget - hvilket vist også fremgår af det indlæg, jeg har skrevet om aftenen :-) Og du har ret, nogle ting må man nøjes med fra anden parket. Det er også okay...

    Bitten - du kan tro, aftenen levede op til forventningerne. Jeg havde hørt, at Anne-Mette var god, men jeg var ikke klar oover at hun var SÅ god.
    (Man SKAL da være nysgerrig!!!)

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!