6.4.08

Træfsikker

Vi skålede for Nille i Bruxelles. Vi skålede for Zette, der var i Berlin. Og vi fødselsdagsskålede for Zzzifkazzz blog. Vi skålede for og med hinanden og for hvor forunderligt det er, at der kan komme kvalitetssamværd ud af skrivekløe hos en meget heterogen blanding af mennesker fra forskellige generationer, fagområder og landsdele. Vi skålede i gode øl, rødvin og saft fra Søbogaard, i kaffe, chai og the fra Perchs - der var ingen regler.

Som man kan læse rundt omkring hos bloglandskabets brogede persongalleri, var lørdagens blogtræf på Bryggen en succes. Nogle af os rykkede siden korpus og lattermuskler til Sifkas matrikel, hvor vi delte historier om så forskellige emner som jordstråler, dyre stole med for lidt patina og øjne, der kan fryse børn, oldgamle sardiner samt Feng Shui i rigtig og forkert målestok. Og selvfølgelig en hel masse mere.

Jeg havde startet dagen tidligt med at flytte for en veninde for derefter at tage på en af mine efterhånden sjældne vagter i Luffeland. Første lørdag i måneden plejer at betyde mange kunder og i går var ingen undtagelse. Med andre ord var mine stemmebånd gennemvarme, da jeg dukkede op på Bryggen. Her gik de fra at være varme til rødglødende (for man bruger dem da godt nok også, når man ler) og de fik først ro, da jeg ramte dynerne ved midnatstid. I dag er halsen ru, men smilet, som har været plastret på mit ansigt hele dagen, opvejer til fulde ubehaget.

Tak alle I skønne kvinder - og Donald - for en rigtig hyggelig, festlig og hjertelig eftermiddag og aften! Det er anden gang, men helt sikkert ikke sidste gang, jeg har meldt mig som deltager.

12 kommentarer:

 1. Tak for igår. Det var fantastisk hyggeligt og rigtig sjovt.
  Jeg er glad for, at jeg tog med og glæder mig til næste gang :-)

  -det var hyggeligt at møde dig

  SvarSlet
 2. Sikke et skønt referat, Lotte. ja sådan var det nemlig, selv om jeg gik glip af sidste akt hos Sifka. Jeg glæder mig allerede til næste gang ...
  Fra fruen med hakkejernet ;-)

  SvarSlet
 3. også herfra skal lyde en tak for sidst...og tak for artiklen om patchwork, det var pænt af dig at tænke på mig :-)...og smilet det sidder stadig lige mit i ansigtet på mig...for det er så dejlig en oplevelse at mødes IRL...melder mig straks til næste gang.

  SvarSlet
 4. Ihhhh hvor lyder det altså hyggeligt. Sådan noget gad jeg godt.

  SvarSlet
 5. Valdemarsro, jeg hyggede mig også så gansek gevaldigt. Du var anderledes i virkeligheden end jeg havde forestillet mig - men kun til den endnu mere positive side.
  Glæder mig til at se dig næste gang!

  Madame, du skulle have været med, jeg er sikker på, du ville have leet lige så meget som os andre.

  Bambi, vi hyggede os sådan!

  Anne, du er jo Mrs. Patchwork i min verden, så det var kun naturligt at komme i tanke om dig, da jeg så artiklen :-)

  Majsen, Marianne og jeg har allerede besluttet, at jeg kommer til Århus og holder blogtræf sammen med dig og søster, AOA og Dope :-)

  SvarSlet
 6. Weeehhh - jeg glæder mig allerede. Der er udsigt til mærkelige grimasser og der er helt sikkert nogle der holder fast på, at vi skal på Bierstube....:-)

  SvarSlet
 7. Det er efterhånden blevet mandag eftermiddag, men stadig trækker det i smilebåndet, når tankerne går tilbage til lørdagen. Det var SÅ godt:)

  SvarSlet
 8. Nemlig Majsen, det skal nok blive SPAAAAS!

  Sifka, det var det. Rigtig, rigtig godt :-)

  SvarSlet
 9. Tak for skålen - jeg sendte jer gode tanker og drak et par heftige hefe-weizen til jeres ære! Godt I havde et godt træf. jeg skal med næste gang, altså!

  SvarSlet
 10. Lyder bare så hyggeligt, at man bliver helt - - - det må blive en anden gang.

  SvarSlet
 11. Ja Sister, jeg tror, der kommer flere træf efter dette, så næste gang...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!