20.5.08

1-2-3 bog-tag

Jeg er blevet tagget af Marianne.
Det er såre enkelt:

1. Pick up the nearest book
2. Open on page 123
3. Find the fifth sentence
4. Post the next three sentences
5. Tag five people, and acknowledge who tagged you

Jeg er pt. i gang med flere bøger, men den, der ligger øverst i bunken lige nu, er Middlesex af Jeffrey Eugenides, som Nille tidligere har skrevet om og som jeg fluks købte efter at have læst hendes anbefaling.

The only way my father could think of to instill in me a sense of my heritage was to take me to dubbed Italian versions of the ancient Greek myths. And so, every week, we saw Hercules slaying the Nemean lion, or stealing the girdle of the Amazons ("That's some girdle, eh, Callie?"), or being thrown gratuitously into snake pits without textual support. But our favorite was the Minotaur...

Det er en helt igennem superb bog indtil videre (jeg er ca. halvvejs) - jeg håber, at den bevarer sit høje niveau indtil slutningen. Kan varmt anbefales.

Nu har denne her bogleg jo kørt i et stykke tid efterhånden, og jeg har ærlig talt ikke rigtig overblik over, hvem der 'mangler' at blive tagged, så jeg vil blot kaste bolden op til jer, der måtte have lyst til at lege med. Fortæl os, hvad I læser lige nu og hvad der står på side 123.

4 kommentarer:

 1. Det er så spændende at blive inspireret af hinandens boglæsning. Nu er jeg jo ikke en ørn til at læse engelsk så jeg læser kun bøger på dansk....

  SvarSlet
 2. Shabby, så er det jo dejligt, at der også findes et hav af gode bøger på dansk :-) Jeg læser lige meget på dansk og engelsk.

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den til slut - jeg er sikker på, at du ikke vil blive skuffet over 2. halvdel hvis du kunne lide den første!

  SvarSlet
 4. Nille, jeg synes første halvdel var suveræn!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!