14.5.08

Fotosafari

I embeds medfør har jeg nu i to dage været ude at skyde. Væk fra kontor og computer, smurt ind i solcreme og bevæbnet med et dejligt, digitalt Nikon spejlreflekskamera har jeg været vidt omkring i min søgen efter egnede motiver.
Temaet var ikke så overraskende haveplanter. Udfordringen bestod i at finde nogle helt bestemte nogen af slagsen - nemlig dem, vi mangler billeder af i databasen. Sjovt nok har vi allerede fået billeder af alle de almindelige, dvs. nogle af de allermest almindelige har vi så ikke - måske fordi folk ikke tager billeder af helt igennem ordinære ting?! Eller fordi de har tænkt, at de billeder havde vi nok allerede i forvejen?
Summa summarum var det tid for en tur i marken for kontornusseren.

Jeg har NYDT det!!!
Og faktisk var det ikke kun repræsentanter fra planteriget, jeg havde fornøjelsen af.


Don Popfugl her mødte jeg i Det Danske Haveselskabs have ved Frederiksberg Runddel, hvor han spadserer frit omkring - og i Rosenhaven på Allégade stødte jeg på en dame, der var ude og lufte sine to sumpskildpadder. Det er ikke syn, man møder hver dag...

Flere billeder fra min fotosafari følger i morgen. Nu vil jeg nemlig logge af, lave en kop jasminthe og slænge benene i vandret position i selskab med en bog, imens skipper kæmper med lidt hjemmearbejde i form af et logo, han har lovet at lave til en anden skipper.

2 kommentarer:

  1. Sikke en spændende arbejdsopgave! Han er vel nok flot, Don Popfugl, og han ser ud som om han er helt klar over det.
    Lotte, der er blogtræf igen 13/6, kig evt. over hos Andrea eller Sifka.

    SvarSlet
  2. Jeg har godt læst om næste træf - datoen volder bare lidt problemer for mig. Der er stadig nogle ubekendte i den ligning, så jeg kan ikke melde hverken til eller fra endnu. Håber dog meget, at jeg kan gøre jer andre selskab i den gamle have.

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!