13.6.08

Måsen og mosleren

Der var gang i hygge-kreahjørnet tidligere i dag, mens Sifkas talismås og Andreas moslerpingvin blev født. Rulle, trille, trylle...
Efter små tre kvarter i 130 graders varme var de to små klar til at rejse hjemmefra for at flytte ind hos deres nye ejere. Først skulle de dog med på tur...
Tak for en dejlig eftermiddag og aften til alle jer, der mødte op i den gamle have! Det var som de forrige gange en sand fornøjelse!

11 kommentarer:

 1. Jeg havde aldrig forestillet mig, at blive glad for at blive kaldt en mås, men i dag blev jeg det:) Tak for en meget, meget, meget hyggelige eftermiddagsaften, og jeg glæder mig til vi ses igen. Natnat!

  SvarSlet
 2. ...de er så fine de to små...
  Se nu fik jeg spurgt dig om du og din kæreste skal ud at rejse og fik svaret ja,....men jeg glemte helt at spørge ( eller der kom noget i vejen?) hvor længe skal I være væk, har du fået orlov fra dit job, eller har du sagt op?...skal I kun to afsted eller er i flere?...og sådan kunne jeg blive ved, men snakken gik jo :-?
  Tak for i går

  SvarSlet
 3. Lotte, det var simpelthen så dejligt at ses og bare smadderhyggeligt! Jeg glæder mig til, vi skal holde bloggertræf igen.

  SvarSlet
 4. Hvor blev de glade for gaverne :-)
  Dejligt at se dig igen. Vi gøre det jo heldigvis om lige om lidt ;-)
  Jeg glæder mig!

  SvarSlet
 5. Lotte, det der er gennemtænkt - selvfølgelig er de en mos og en mosler.....:-)

  SvarSlet
 6. Hvor er de da søde de to små :-)

  Jeg ville gerne have været med i går, men havde besøg fra Jylland, så kunne ikke bare stikke af ;-)
  Jeg vil gerne med næste gang, -og det er så hyggeligt at komme rundt omkring på bloggen og læse om jeres dejlige dag...

  SvarSlet
 7. Lotte,

  Endnu engang tak for Moslerpingvinen - den er nu mit profildyr her på nettet og om lidt flytter han over i mit raritetskabinet, så der intet ondt overgår ham, når det flyver katte gennem luften.

  Tak for et herligt træf!

  SvarSlet
 8. Hvor er de kære, hvordan er det lavet? Hvilket materiale osv.?

  SvarSlet
 9. hvor er du bare god, Lotte, de er så vakre :-)

  SvarSlet
 10. Ihhh hvor er de søde :-D

  SvarSlet
 11. Jeg holder af at lege kreatante. Jeg holder af at give gaver. Jeg holder endnu mere af at give personlige gaver - gerne indforståede, gerne unikke - og når man så har modtagere som Husejer og Sifka, så er lykken gjort :-)
  Sand fornøjelse!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!