13.6.08

Fest i farvandet

Den her bette ski' er lige fyldt 30.
TREDIVE!!!
Hmmm...jeg synes jo lige, det var forleden dag, vi rendte rundt og fangede krapper på tøjklemmer og fiskede hundestejler fra molen. Var det ikke i går, vi klædte os ud i rabarberblade, byggede huler, kørte med sæbekassebil og skød med buer og pile, som vores far havde lavet til os? Jeg forstår ikke helt, hvor tiden er blevet af. Men gået, det er den, og selvom vi vel stadig kan kalde os nyvoksne, så er vi ikke længere børn andet end af sind.

Tænk, min store lillebror har ikke bare ét, men to børn nu.
Hans ældste, niecebarnet, bliver 3 år i dag og da nullernevøen tilmed skal døbes på søndag, er der udsigt til kæmpekombifest i morgen.
Planen er, at vi skal sidde udenfor, fordi vi bliver så mange, at der dårligt er plads indendøre, men det kan vist godt gå hen og blive en kølig affære. Så den varme trøje er fundet frem, og sammen med den ligger et mindre bjerg af pakker i kækt, kulørt papir. For ikke nok med at brormand, niecebarn og nullernevø skal begaves, faderen min har jo også lige haft fødselsdag, og han godtog gladeligt at vente med at få sin gave til vi mødes en face. Det er da også sjovere end at få pakker med posten.

Inden skipper og jeg i morgen kan køre mod vest til fest, skal jeg dog lige på arbejde nogle timer. Det var ikke muligt at få byttet min vagt, men selvom vi så kommer et par timer for sent, er jeg vis på, at det nok skal blive en god dag og aften alligevel. Det plejer det at blive hos den lille familie derude på landet.
Og hvis vi så ellers kunne få tørvejr hele dagen og temperaturen skruet et par grader i vejret også, ville det da være prima. Tak!

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker altså at troppe op med armene fulde af pakker - specielt til de små i familien ;-)

  Det skal nok blive en god fest - hvor humøret giver varmen!
  NYD DEN!

  SvarSlet
 2. Det er skønt at give, Nille. Ikke mindst til børn :-D
  Har nu hørt et rygte om, at de nok rykker festen indendørs, og det glæder mig, for hvis vejret ikke bliver bedre end det har været i dag, så er det altså for koldt at sidde ude om aftenen. Jeg har lige prøvet det til blogtræffet i Tivoli og trods lange støvler og en uldtrøje under jakken, så blev jeg alligevel kold. Og en forkølelse nu, næh tak.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!