1.7.08

Wild and Tasty

Vi er midt i en grilltid og gode marinader, pour overs, dressinger og olier har kronede dage. Man kan med fordel lave sine egne, men rækker tid og overskud ikke til det, er der heldigvis hjælp at hente.

Jeg har selv tabt min smagsløgskærlighed til Melanesian Mango pour over fra newzealandske Wild & Tasty, der også fører et hav af andre delikatesser, der nok kan få mundvandet til at løbe. Bl.a. er jeg også ret vild med deres Chili Chocolate (chokoladesovs med grrrrr-bid der er ret fantastisk på is).

Man kan (indtil videre) ikke købe produkterne særlig mange steder herhjemme, men bor man i Københavnsområdet kan man finde (nogle af) dem hos Royal Copenhagen på Amager Torv og Fish & Beer på Amagerbrogade. Bor man i Århus-området kan man finde et bredt udvalg hos Moesgaard Havecenter. Og ellers er der et stort udvalg hos Emmys.dk, som også har alskens lækre produkter inden for økologi og Fair Trade, samt Meyers delikatesser og masser af brugskunst mm. De sender tilmed fragtfrit inden for Danmarks grænser, hvis man køber for mere end 300 kr.

3 kommentarer:

 1. Er du bims, jeg trænger virkelig til en opdatering af mit kendskab til Amagerbrogade.

  Hvor, har jeg været, har jeg sovet, eller hvad skete der!!!

  SvarSlet
 2. Øh, der var lige et eller andet koks, så...

  SvarSlet
 3. Grin, jeg fjerner bare dubletten og tripletten igen Sifka.
  Tænk at jeg kunne overraske en indfødt som dig!!! Afsted med dig til Fish & Beer :-D

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!