19.8.08

En lille donationJeg er på vej i banken. Blodbanken. Det er et år siden sidst, så det er ved at være på tide. Karantænen har ikke været frivillig, så jeg er glad for, at den endelig er overstået.

8 kommentarer:

 1. Lotte, jeg ville gerne - men min karantæne er vist livslang - desværre. Min far nåede at give over 100 gange - og var nærmest helt afhængig af at 'komme af med det', når der var gået for lang tid! Måske jeg skulle forhøre mig hos lægen om jeg kan nu... i DK sagde de nej pga. blodprocenten! Men man ændrer sig vel?

  SvarSlet
 2. Ja, Nille spørg du bare igen...

  Jeg har desværre også livslang karantæne...havde smitsom leverbetændelse som barn => antistoffer i blodet, som man
  ( forståeligt nok ) ikke ønsker i donorblod...og jeg har lige forhørt mig om, man har lavet om på denne regel og fik igen nej...
  men så må de gerne snuppe alle de organer de kan bruge / hvis den mulighed skulle opstå .

  og godt Lotte at du nu igen er brugbar :-)

  SvarSlet
 3. Det er godt at høre, at din karantæne er overstået!

  Jeg har selv måttet opgive at være bloddoner - desværre - jeg blev så træt efter at være blevet tappet, at jeg ikke kunne holde det ud.

  SvarSlet
 4. Mit blod vil de heller ikke have pga. allergi :-(
  Men så håber jeg, at der er nogle der engang kan gøre brug af mine organer, når den tid kommer.

  SvarSlet
 5. >Nille
  Du skal først og fremmest passe på dig selv. Om blodprocenten kan ændres, det er jeg ikke den rigtige at spørge om - umiddelbart synes jeg jo, at det burde den kunne.

  >Anne
  Ja, det er godt at jeg er brugbar igen! Især når I nu er nogle, der ikke kan få lov at give, selvom I gerne vil.
  Er glad for at læse, at du også er organdonor.

  >Madame
  Det er vigtigt at lytte til sin krop, ikke mindst i forhold til bloddonation. Det kan jo ikke være rigtigt, at det skal medføre en uudholdelig træthed at give blod - så hellere lade andre om det!

  >MrsCute
  Dejligt at du også er organdonor.

  SvarSlet
 6. En enkelt nærkontakt med afrikaner og jeg er for evigt udelukket, undres stadig over hvad det mon er for en usynlig hemmelig sygdom jeg pådrog mig dengang ;-) Men godt nogle slipper gennem nåleøjet, helre for få end for man
  /Bente

  SvarSlet
 7. >Bente
  Du har ret, der SKAL være strenge regler. Men hvis du intet fejler, så synes jeg egentlig, at det er lidt fjollet at du ikke må donere...

  SvarSlet
 8. >Bente
  Og velkommen til i øvrigt :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!