28.10.08

Gas i gaden

Jeg var ude at male (til en afveksling) på båden her til aften. Hyggede mig grundigt med P1s kulturprogram i ørerne og synet af arbejdet, der fortsat skrider fremad. Vi er lige nu i gang med at male i salonen, og de store nymalede flader udløser store tilfredse smil, kan jeg godt afsløre.

Kl. 20, netop da jeg er ved at binde presenningen til for natten, hører jeg i radioavisen, at den store politistyrke, jeg mødte ved Christania, da jeg cyklede ud til havnen et par timer tidligere, nu har kastet tåregas mod demonstranterne. Belært af erfaringen, vælger jeg at cykle hjem over Kløvermarksvej i stedet. Vejen er længere, men åbenbart mere luftvejsvenlig denne aften.

6 kommentarer:

 1. Pyhhha, heldigt du lige nåede radioavisen inden du vendte snuden hjemad. Kunne ellers have været en kedelig afslutning på en god aften.

  SvarSlet
 2. Altså der sker for meget der inde pt. Tror jeg vil have datteren hjem :D
  Og hvor ser det godt ud, altså siden. Flot.
  Marit har lagt en hilsen til dig, om skærmopløsning - altså hos mig ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forestille mig smilene ved at se salon'en blive smuk og tage farve og/eller form.

  :-)

  SvarSlet
 4. Godt du hørte radio, Lotte, oh skræk at køre i tåregas.
  Det lyder hygeligt, at du får lidt kultur ind, samtidig med at du arbejder :-)

  SvarSlet
 5. Det var da heldigt at du hørte om det - jeg havde i hvert fald også valgt en anden vej. Man påstår jo, at det ikke er så rart med det der tåregas - jeg har aldrig selv prøvet det.

  SvarSlet
 6. Zette, det var jo nok højest blevet til, at jeg måtte vende cyklen og køre tilbage. Men jo, hvis jeg ikke havde vist noget, havde jeg jo forsøgt at cykle den sædvanlige vej og havde risikeret at få en dosis tåregas. Nu nøjedes jeg med at lytte til bragene fra kanonslag og synet af de blå blink og røgen, da jeg kørte over Christianshavn.

  Sister, så lange man blander sig udenom sker der vist ikke noget. Jeg bor på Nørrebro og cykler hever dag forbi Christiania, så jeg færdes nogle af de mest betændte steder. Fuldstændigt trygt.

  Åh ja Donald, du kan tro det er en god fornemmelse. Og om nogle uger kan vi begynde at isolere og samle. Det bliver stort.

  Madame, du kan tro, jeg får hørt meget P1! Hver dag faktisk. Så meget at jeg må sukke over, at der er så mange genudsendelser. Endda i løbet af samme dag. Det er lidt ærgerligt...

  Jens, jeg røg jo uforvarende ind i periferien af urolighederne på Nørrebro sidste år i marts http://allreiter.blogspot.com/2007/03/giv-den-tregas.html
  og nej, tåregas er bestemt ikke rart. Det kan jeg skrive under på :-D

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!