22.10.08

Manøvremassage

Da jeg forleden takkede ja til en kollegas massagetid, fordi hun selv skulle på kursus i dag, havde jeg ikke lige overvejet, at Mr. Wang kunne finde på at sætte fire store (meget autentisk hørmende) urteplastre på min ryg, da jeg var der i går.

Kan man godt bede massøren manøvrere udenom?

6 kommentarer:

 1. giver det ikke sig selv? hvis de hørmer? :-)
  god fornøjelse ... manøvremassage..

  SvarSlet
 2. Jeg tror det sammen som Anne. Hvis du oveni aku har hørmende urteplastre på så ville alt andet end træthed være mærkeligt ;-)) men godt at høre du er friskere i dag.

  SvarSlet
 3. Man skal nok tro på Mr. Wangs urteplastres virkning - ellers er det da vist dødsdømt på forhånd. Tro flytter jo bjerge :o)
  Men jeg ved, at du er glad for ham, og at han har gjort en masse godt for dig ..

  SvarSlet
 4. Og hvordan gik det så med massøren - nægtede vedkommende, nu du var godt plastret til?

  SvarSlet
 5. Tvivler - men hvor jeg er vild for Mr. Wang - godt du har fundet ham.

  SvarSlet
 6. Anne, de har sådan en meget urtemedicinagtig lugt - iblandet lidt camfer eller sådan noget :-) Det lykkedes ham at undgå dem nogenlunde.

  Gitte - det slår mig lige, at de første tre gange havde jeg plaster på og var ultratræt efter behandlingerne, men så holdt vi plasterpause de næste to gange, hvor jeg ikke var nær så bombet. Nu er jeg så plastret til igen og blev trææææææt. Måske du har ret i, at der er en sammenhæng.

  Madame, der er ingen tvivl om, at akupunkturen virker. Om plastrene gør det er sværere at sige, men de generer mig ikke, og da det jo ikke lige er sæson for små sommertoppe med bar ryg, så er det kun kæresten der må leve med synet at plastrene ;-)

  Zette, massøren manøvrerede mere eller mindre udenom og var meget optaget af at høre om Mr. Wang. Det viste sig, at massøren - ved siden af fimaaftaler om massage - er akupunktør og zoneterapeut.

  Sister, massøren har jeg ikke så meget fidus til, men kollegaen kunne ikke bruge sin aftalte tid og for at den ikke skulle gå til spilde, 'ofrede' jeg mig ;-) Om ikke andet, så får man lige 20 gratis minutter på langs midt i arbejdstiden.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!