26.10.08

Tig-Tag Tig-Tag

Jeg er blevet tagget af Sister og Maja Kirstine.

Normalt er jeg ikke så meget for disse taggerier, men jeg er på den anden side også en af den slags mennesker, der har svært ved at sidde en udfordring overhørig. Og lidt selvgranskning i de mere kringlede kroge er sikkert ikke helt usundt.
Jeg kan så afsløre, at efterhånden som denne lille leg har bredt sig i blogland, har jeg fundet ud af, at jeg deler vaner/særheder med flere. Jeg har nikket genkendende til Nilles vane med at tælle trappetrin og hendes læseri, mens hun går. Jeg deler trangen til systemer og samlermani med Maja Kirstine. Jeg hader ligesom Therese at blive overhalet, når jeg holder for rødt. I lighed med Capac læser jeg flere tekster på én gang – og kan som Irene forsvinde fuldstændig fra omverdenen, mens jeg er i færd med det. Og nå ja, så er jeg lige så sær som SuzyQ, der blogger. Jeg kender faktisk ikke ret mange i min ikke-digitale omgangskreds, der gør det, og betragtes af mange som lidt underlig pga. denne trang.
Jeg er altså ikke alene om at være lidt nutty, men har prøvet at finde nogle af de ting frem, som jeg indtil videre ikke har set afsløret andre steder. Måske er det bare fordi, det slet ikke er så sært...eehhh...??

Jeg elsker virkelig at bruge elektrisk værktøj. Stik mig en vinkelsliber, boremaskine, motorsav, drejebænk – you name it – og jeg har en fest. Og det gør ingenting, hvis jeg får beskidte hænder. Nærmere tværtimod.

Jeg noterer folks fodstilling på pedalerne, når de cykler. Jeg undertrykker dog min brændende lyst til at fortælle dem om energispildet ved at cykle med pedalen midt under foden i stedet for at træde med forfoden.

Jeg er en sucker for havearbejde. Det er ren mentalhygiejne for mig og jeg er vild med at luge, beskære, trimme og pleje. Jeg burde være blevet gartner og drømmer om engang at eje en stor have. Paradoksalt nok har jeg valgt at bo på en båd...

Når jeg sover på højre side, piver min næse. Siges det. Jeg nægter fortsat hårdnakket, at det har noget på sig, selvom det angiveligt kan holde min kæreste vågen. Jeg har bedt ham optage det, så jeg selv kan høre det, men det nægter han til gengæld at bruge sine nattetimer på.

Jeg nyder at tænde op. Pejs, kakkelovn, bål – jeg er synes det er skønt at skabe ild. Det lyder måske som spirende pyromani, men for mig handler det vist grundlæggende bare om en uragtig tilfredsstillelse ved med egne hænder at kunne skabe varme og lys.

I perioder bliver jeg afhængig af hjernegymnastik som tetris, sudoku, kabaler og lignende. For tiden er jeg dagligt et smut forbi Games for the brain hvor jeg hygger med colored lines. Jeg har også altid været puslespil-geek og synes det bedste ved dem er at lægge himlen. Jeg kigger aldrig på motivet på låget undervejs, kun den ene gang når brikkerne pakkes ud.

Nu har legen tilsyneladende været så vidt omkring, at det bliver svært helt at finde nogen, der ikke allerede er blevet tagget, men jeg vil alligevel gøre et forsøg og bede Sara, MrsCute, Lene, Madame, Jens og Grønlandsposten om at dele deres quirks med os andre.

Reglerne er simple:
 • Link til din tagger
 • Nævn reglerne i din blog
 • Fortæl om seks af dine særlige vaner (unspectacular quirks of yours)
 • Tag seks andre bloggere
 • Læg en besked hos bloggerne om, at de er blevet tagget

17 kommentarer:

 1. heller ikke jeg er vild med taggeri...men denne her er ok...

  SvarSlet
 2. Lotte, det var pragtfuld læsning, sikke en frodig fantasi du har :o)

  SvarSlet
 3. Anne, jeg syntes faktisk det var lidt sjovt. For hvad synes andre egentlig er sært hos en selv?

  Madam, fantasi?! Jeg er bange for, at det er den skindbarlige sandhed :-D

  SvarSlet
 4. Jeg syntes, denne her var sjov, men svær... for hvad vil man indrømme ;-)

  Gode ting du har. En sjov en, den med fodstillingen på pedalerne. Der vil jeg lige tjekke mig selv :0)

  SvarSlet
 5. Jeg plejer at luske udenom alle de der tags(eller hvad det hedder?), men denne vil jeg gerne være med til. Jeg skal bare lige overveje mine egne særheder først.

  Mine særheder har i meget til fælles med dine, Lotte. Jeg ville ønske at jeg kunne bruge elektrisk værktøj, men jeg kan jo dårligt slå et søm i en væg. Men jeg er ret vild med hjernegymnastik.... :D

  SvarSlet
 6. Ja, det er pragtfuld læsning fordi du får sat et godt perspektiv på denne uskyldige lille leg.

  SvarSlet
 7. Du har en rigtig god "skrivning" - dejligt at læse.
  Hvor ofte, har jeg ikke foræret dig 3.500 m2 have, ligger her, når trangen til at rode, plante, what ever, kommer over dig.

  SvarSlet
 8. Takker for udfordringen, jeg må i tænkeboksen, synes jo jeg er så kedelig i forhold til jer andre ;-) men mon ikke jeg finder et eller andet :-)

  SvarSlet
 9. Tak for udfordringen, skal nok tage den op :-)

  SvarSlet
 10. Jeg er absolut også tilhænger af de mere intelligente pc-spil - ikke noget med at slå ihjel... men jeg kan gå lidt amok i de der Hidden Objects games - eller nogle, hvor der skal tænkes strategisk. Nu kom jeg jo til at klikke på dit spillelink... aiii hooked ;-)

  SvarSlet
 11. Marianne, der må jo gerne være nogle særheder, vi ikke deler med hele cyberspace ;-) Men du har ret, det er ikke nemt, hverken at se på sig selv objektivt eller at vælge hvad man vil afsløre.

  Jens, tag dig den tid du har brug for. Jeg er bare glad for, at du vil lege med. Det overrasker mig sjovt nok ikke, at du holder af hjernegymnastik ;-)

  Donald, vi er vist slet ikke så sære alligevel. Jeg deler i hvert fald quirks med mange...

  Sister, du er så gavmild. Og havde jeg mere tid og måske også lige en bil, så kunne det godt tænkes, at jeg tog dig på ordet. Men lige for tiden har jeg vist mere end rigeligt at se til :-D

  Lene, jeg er glad for, at du vil tage udfordringen op. Du er et menneske med mange facetter og jeg er sikker på, at du også gemmer på en lille hyggelig særhed eller to ;-)

  Grønlandspost, jeg glæder mig til at se, hvad du vil afsløre :-)

  Nille, jeg tror, du og jeg deler smag udi PC-spil. Jeg er helt klart mest til dem, der ikke handler om kamp, krig og kugler.

  SvarSlet
 12. Tak for udfordringen Lotte, men jeg melder pas.

  SvarSlet
 13. Skoent - endnu en ny maade at tackle udfordringen paa. En skoen og beskrivende liste - og da naesten ikke spor maerkelig. :P

  SvarSlet
 14. Sara, det er helt okay :-)

  Tina, velkommen hér! Det sjove er, at jeg efterfølgende er kommet i tanke om nogle ting, som nok ville syne endnu mere sære, hvis jeg delte dem med jer :-D

  SvarSlet
 15. Men jeg kan snilt lokkes med i en high score på colored lines...

  SvarSlet
 16. Uha, det er jeg ikke sikker på, jeg tør indlade mig på :-D Med din hjerne og dit konkurrencegen er jeg sikker på, du er en hård negl i disciplinen ;-)

  SvarSlet
 17. :-) Noop, det er vist ikke en god idé. Eftersom ingen af os sikkert vil give os ville det blive en urimelig tidssluger. Men tak for linket.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!