27.10.08

Den søndag jeg IKKE var på havnen

Lørdag var jeg til skøn, skøn fødselsdagsbrunch (denne gang dog ikke i Malmö) til langt ud på eftermiddagen, hvorefter jeg kørte ud til kæresten, der var i fuldt sving med at svejse et nyt vandindtag fast i styrbord side (så vi kan fylde vand på drikkevandstankene). Jeg havde egentlig planlagt en fridag fra bådprojektet, for jeg har været derude efter fyraften hver dag hele ugen, og trængte sådan set til at opleve noget andet - men vejrudsigten for søndag så mildt sagt truende ud, og derfor var lørdag eneste chance for at få lukket skidtet. Vi var derfor nødsaget til at klø på, til vi var helt færdige og hullet i dækket lukket. Det resulterede i, at klokken var 2, dvs. vintertids-1, før vi kom i seng, så der var dømt syvsoveri næste morgen. Da vejrprofeternes profeti så tilmed holdt stik denne gang, var der dømt hjemmesysler.

Jeg slappede derfor af med at ordne fire maskinfulde vasketøj, skrælning og grødkogning af en stor bærepose fyldt med æbler, samt knækning af en hel hær af friske, nyligt sankede valnødder til fryseren (Sisters trick med hammeren modificeres lidt, for i en stenmorter går det let og skallerne bliver hvor de skal).
Jeg fik bagt en stak focacia’er af groft speltmel og med tomatpesto, spinat og ost, læst blogs og gransket krogene i hjernen i forbindelse med skrivningen af nedenstående indlæg. En gang wokmad, en film og et langt bad blev det også til.

Jeg nåede til gengæld ikke at læse en eneste linie i en bog, på trods af at jeg hentede tre nye lokkende af slagsen på biblioteket fredag eftermiddag.


4 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er virkelig imponerende, hvor meget du nåede, Lotte. Og jeg kan godt forstå, du havde lyst til at opleve noget lidt andet end båden efter så mange arbejdsaftener :-)

  SvarSlet
 2. Madame, jeg blev også lidt overrasket selv, da jeg opsummerede dagen :-) Men jeg hyggede mig sådan og så kan man jo få meget fra hånden.

  SvarSlet
 3. Genialt Lotte - det eneste der måske er mig i mod - er at der ikke er plads til så mange ;o)
  Og så har jeg desværre ikke en stenmorter.

  SvarSlet
 4. Sister, du har helt ret, men jeg er villig til at leve med det faktum :-D

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!