4.11.08

Ekstremitets-gnaver

Jeg har nu været hos Mr. Wang ti gange. Behandlingsindsatsen har været koncentreret om nakken og ryggen, og efterhånden er det primært én finger, som fortsat sover. Akupunkturen har med andre ord hjulpet meget, men alligevel ikke helt så meget, som jeg havde håbet på. De sidste par dage har jeg nemlig igen haft ondt i hele underarmen, og alle fem fingre har nærmest konkurret om at sove mest. Det er værst om natten og morgenen, men fortager sig heldigvis i løbet af dagen. Når det går ud over nattesøvnen, melder frustrationen sig dog for alvor, og i dag fortalte jeg så Mr. Wang, at jeg syntes, det var blevet værre igen. Han trykkede mig et par steder i nærheden af albuen, og jeg skal love for, at jeg nærmest hang oppe under loftet.

"Du arbejd marjt mæ mus?"

Det måtte jeg jo erkende, hvortil Mr. Wang bare nikkede med sit lille, skæve, vidende smil.
Musearmen fik et par nåle og efter et par minutter var det lige før, man kunne høre mine fingre snorke. Det var meget lidt rart, men det føltes til gengæld helt vildt, da han fjernede nålene igen og fingrene straks og på nærmest magisk vis vågnede op til dåd. Ingen tvivl om, at han havde fat i noget af det rigtige.

De sovende fingre er åbenbart et symptom på flere ting, for de forskellige fingre sladrer om, hvor i kroppen, nerverne til dem bliver klemt - og når de som mine sover hele bundtet, så er der en vis sandsynlighed for, at der er problemer mere end ét sted.
Mens jeg således må se i øjnene, at jeg ikke er repareret færdig endnu, kan jeg jo vælge at glæde mig over, at jeg trods alt (langt om længe) får gjort noget ved det - og så ellers væbne mig med lidt mere tålmodighed.

12 kommentarer:

 1. Lotte, hvor er der det godt, at du mærker fremgang, selv om du synes, det går lidt for langsomt. Jeg synes også, det giver sovende fingre at bruge mus hele dagen. Jeg fik engang det råd at have en ribbe at gøre øvelser i nogle gange om dagen for at blive strakt ud og få gang i blodomløbet ... Jeg har aldrig fået ribben, men tror egentlig, der er noget om snakken.

  SvarSlet
 2. Lotte dog - du får da arbejdet det hele igennem... det er en farlig ting den mus... det gør først ondt når det er for sent... jeg skal også blive bedre til at finde genvejene på tastaturet... det går bare hurtigere med musen..

  SvarSlet
 3. Lotte dog - du får da arbejdet det hele igennem... det er en farlig ting den mus... det gør først ondt når det er for sent... jeg skal også blive bedre til at finde genvejene på tastaturet... det går bare hurtigere med musen..

  SvarSlet
 4. Lotte dog - du får da arbejdet det hele igennem... det er en farlig ting den mus... det gør først ondt når det er for sent... jeg skal også blive bedre til at finde genvejene på tastaturet... det går bare hurtigere med musen..

  SvarSlet
 5. Lotte dog - du får da arbejdet det hele igennem... det er en farlig ting den mus... det gør først ondt når det er for sent... jeg skal også blive bedre til at finde genvejene på tastaturet... det går bare hurtigere med musen..

  SvarSlet
 6. nå - så fik du da lige den besked så det kunne forstås...

  SvarSlet
 7. Musearm.... øv! Håber virkelig at ham der Wang kan få jaget musen væk igen. Det er da ikke til at holde ud :-(
  Men godt du gør noget - jeg krydser fingre for.

  SvarSlet
 8. Gi mig en mus og tre dage senere er totalt uarbejdsdygtig.
  Derfor har jeg sådan en her: http://www.contour-design.com/Default.aspx?ID=1200

  Et helt fantastisk og uundværligt stykke værktøj.

  SvarSlet
 9. Det er da stort det her. Lotte - kan du spørge hr. Wang, om han tager på hjemmebesøg, vi er 3 som gerne vil under behandling :D

  SvarSlet
 10. Madame, jeg ved ikke om jeg kan få bevilget en ribbe til kontoret ;-)
  Men jeg har bestilt en ny mus på prøve - anbefalet af Puk her i kommentarfeltet.

  Charlotte, jeg tror, dine pointer kom igennem :-D
  Jeg har ventet alt for længe, men jeg har store forventninger til at jeg alligevel kan repareres.

  MrsCute, jeg tror på Mr. Wang.

  Puk, velkommen til :-) Og TUSIND TAK!!! Jeg har fluks fortalt chefen om den rullende mus og har med hans accept bestilt en på prøve.

  Sister, jeg tror det ikke, han er en travl mand med faste tider på sine to klinikker. Men hvorfor ikke gøre en tur ud af det og så besøge datterlil i samme ombæring?

  SvarSlet
 11. Jo tak - trofast læser, men ikke den store kommantør.

  Godt at chefen er med på den (kunne da også lige passe andet), for den er altså guld værd, den mus.

  SvarSlet
 12. Puk, jeg synes det er dejligt, når nogle af mine 'anonyme' læsere dukker op i kommentarfeltet. Det er jo netop en af bloggens store styrker - interaktionen.

  Jeg fik at vide, at musen allerede ville komme i dag, så jeg venter lige nu i spændt forventning.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!