7.2.09

Klimavenligt blogtræf med kulinarisk kolorit

Vi er flere, der har kredset om lørdag d. 28. marts som datoen for et nyt blogtræf i hovedstaden.

Oplægget - sådan som jeg har snuset mig til det rundt omkring hos andre bloggere - er, at vi denne gang laver et sammenskudstræf. Jens foreslog sammeskudsversionen og hvis man tager den tanke og krydser den med et udpluk af alle de blogindlæg, vi i tidens løb er stødt på, som handler om mad og lækre retter, så er jeg slet ikke nervøs for det koncept. Det kunne tværtimod ende med at udvikle sig til lidt af en kulinarisk rejse, et lille eventyr i hverdagen, en lejlighed til at udveksle opskrifter for entusiasterne og en mulighed for at få sat smag på noget at det, vi hidtil kun har set billeder af. Eller måske slet ikke har set endnu. Det kunne også bare være yndlingsbrødet fra den lokale bager, eller en lækker humus fra den lokale grønsagspusher - kun fantasien sætter grænser.

IRL blogtræffene har sat lyd, temperatur, gestik og mimik på mennesker, vi hidtil kun har kendt gennem deres skrevne ord og uploadede billeder. Nu har vi muligheden for at tage endnu et skridt i retning af at lære hinanden (bedre) at kende. Og nye ansigter er selvfølgelig kærkomne - det er så hyggeligt at møde menneskene bag de ord, vi sluger dagligt rundt omkring i blogosfæren.Hvis der er stemning for det, kan vi tilbringe eftermiddagen/aftenen i stemningsfulde, uforstyrrede og hyggelige omgivelser lige ved søerne - og der er tilmed et flygel, hvis nogen mestrer den slags. Det er muligt at købe drikkevarer, både varme og kolde, med og uden alkohol - det meste af det tilmed økologisk (kaffen er fx nyristet fra Mils Kompagniet) - til fornuftige priser. Vi vil have selskab af en seks meter høj palme (som hedder Oluf), søjler og hvælvet loft - der er med andre ord basis for et anderledes blogtræf (med et mindre øredøvende støjniveau end sidst) hos La Oficina på Suomisvej (fem minutter fra Forum).

Lørdag d. 28. marts er også dagen, hvor Danmark slukker lyset mellem 20.30 og 21.30 - og hvem siger, at man ikke kan gøre det i selskab med en hel flok bloggere? Tænkt på den måde at slå to fluer med ét smæk! Hyggeligt samvær OG støtte til Verdensnaturfondens klimakampagne, Burning Panda, på én gang.

Mit spørgsmål er nu bare: Er der nogen, som har lyst til at være med?
Hvis der er, skal jeg nok reservere sal (og balkon) - jeg HAR tjekket, at der ikke er andre arrangementer den dag og HAR fået lov til at låne lokalerne - nu mangler jeg kun grønt lys fra jer derude i blogland.
Hvad siger I?

58 kommentarer:

 1. Virkelig god ide!

  Hvis der nu er nye, der har lyst til at komme med, skal de virkelig komme, selvom det er sammenskudsgilde, for det er SÅ hyggeligt!
  Det virker til at være i rolige og smukke omgivelser, og vi 'gamle' skal nok tage god i mod alle jer nye :0)

  Jeg er med, og tak for opbakningen om datoen.

  SvarSlet
 2. Hørt hørt Marianne!
  Jeg tilføjer lige det med, at nye ansigter er meget velkomne - troede egentlig, jeg havde skrevet det :-)

  SvarSlet
 3. Ihhh Jeg ville rigtig gerne, men lige den dag sidder jeg med resten af min personalegruppe til en spændende weekend om nye visioner ... Jeg håber på næste gang og håber I andre får en fantastisk dag :)

  SvarSlet
 4. Jeg kan desværre heller ikke. Der er gymnastikopvisning i den lokale forening..og Ditte skal have 10 års nål/krus/hvad man nu finder på ting...så her bliver jeg vist ikke populær, hvis jeg ikke deltager.
  Ellers lyder det som et super arrangement I er ved at få arrangeret...Rigtig god fornøjelse til alle der har mulighed for at mødes :-)

  SvarSlet
 5. Orv, det lyder ellers spændende! Jeg lander faktisk i København den dag, vist nok lige omkring middag, så vidt jeg husker. Vil da lige tage den mulighed med i overvejelserne :-)

  SvarSlet
 6. Æv Pernille!! Jeg ville ellers gerne have mødt dig live og i 3D. Men som du siger, næste gang...

  SvarSlet
 7. Anne, det er jo også rigtigt! Det havde jeg fortrængt... Men så ses vi forhåbentlig næste gang!

  SvarSlet
 8. Grønlandspost, det ville da være så cool!!! Blogtræf, nu også med Grønland repræsenteret!
  Jeg håber meget, du vil lege med :-)

  SvarSlet
 9. Hey... jeg tror jeg kan... kalendere er blank... Jeg vil SÅ gerne og jeg trænger efter at have måtte melde afbud de sidste par gange :o) Konceptet lyder fantastisk, - og mit "indspark" på fælles bordet er vel nærmest givet på forhånd?

  SvarSlet
 10. Grønlandspost - ja kom endelig. Jeg tror vi kan finde ud af det med sammenskud uden større problemer - vi er opfindsomme og jeg hjælper gerne efter evne.
  Næh hvor jeg glæder mig!!!

  SvarSlet
 11. Hej. Det lyder som en super god idé med et sammenskuds træf. Jeg er selv for ny i "blog-land" til at møde nogen IRL. Vil gerne læse og skrive mig til lidt viden om folk først. Men en anden gang får jeg måske mod til at tage med. Hvor mange træf har I holdt so far?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 12. Det lyder helt fantastisk og med nogle super rammer til endnu et dejligt træf.
  Jeg har sat kryds i kalenderen og vil gerne med :-)

  SvarSlet
 13. Kommer gerne og medbringer ét eller andet spiseligt.
  Ser spændende ud - lokalerne.

  SvarSlet
 14. Jeg gider helt vildt godt - og dit konceptforslag er genialt, Lotte. Lige mig med sammenskudstanke. Men, men, men... vi har en gæsteaftale, og det er nogle vi kun ser hvert halve år ca, så det går ikke - igen må jeg melde pas. Desværre... Men lyder altså godt nok godt!

  SvarSlet
 15. Kære Lotte, det lyder bare så lækkert! Jeg er er med, og jeg glæder mig :-)

  SvarSlet
 16. Jubiiii Kagekone!!!
  Jeg glæder mig SÅ meget til at smage på en af dine fantastiske kreationer :-D

  SvarSlet
 17. Donald, jeg tænkte nok, du var med på ideen :-)
  Ved du hvad, jeg booker lokalerne i morgen tidlig!

  SvarSlet
 18. Klidmoster, velkommen her! Du har jo halvanden måned endnu til at læse 'ind' på folk - og vi vil gerne se nye ansigter.
  Jeg har selv været med til fire blogtræf efterhånden, med alt fra 5 til 22 personer, men der har været afholdt flere, som jeg bare ikke har kunnet deltage i. Som regel er der altid nogle nye imellem, så det er ikke sådan en indspist gruppe, man ikke kan komme ind på livet af. Kom endelig!!!

  SvarSlet
 19. Valdemarsro, jeg glæder mig til at se jer alle tre igen :-)

  SvarSlet
 20. Zette, jeg skal ikke have æren for konceptet (men jeg synes også, det er godt) - brandærgerligt, at du ikke kan komme :-(

  SvarSlet
 21. Madame, jeg glæder mig også!
  Det skal nok blive hyggeligt.

  SvarSlet
 22. SIster, så får jeg endelig mødt dig!!! Det vil jeg glæde mig til :-)

  SvarSlet
 23. Det bliver da et totalt hit med sammenskud og stearinlys! Rigtig god idé... og jeg vil tænke på Jer ;-)

  SvarSlet
 24. Jeg er på og den 28. marts er hermed reserveret i kalenderen :-)

  SvarSlet
 25. Jeg er ny, men har læst om jeres træf de sidste mange gange..så hvis jeg må melde mig til, så vil jeg enormet gerne :)

  SvarSlet
 26. NEJ, hvor ville jeg bare gerne, men håber på der kan arrangeres et eller andet i sommerferien istedet.

  Må I få en rigtig skæppeskøn dag i hinandens selskab og hvis I lige vil tage en lille tår kaffe for mig, så vil jeg blive nærmest lykkelig ;-)

  SvarSlet
 27. Leif, det er bare alletiders. Jeg tæller dig med også :-) Måske vi får lejlighed til rent faktisk også at nå at tale sammen denne gang ;-)

  SvarSlet
 28. Karen, du kan tro, du er meget velkommen!!!

  SvarSlet
 29. Anita, det kan sagtens tænkes, at der bliver et træf en gang i løbet af sommeren - så håber jeg, det lykkes os at ses.

  SvarSlet
 30. Det lyder helt fantastisk, hvis jeg kan skrive "måske", og så give besked senere, vil jeg blive glad. Det var jo super hyggeligt sidste gang. :-)

  SvarSlet
 31. Det lyder rigtig hyggeligt og jeg glæder mig allerede. Naturligvis kommer jeg og medbringer en masse god mad! Jeg vil straks begynde at overveje hvad jeg skal lave. Derudover ligger stedet dejlig centralt - det kan næsten ikke blive bedre. Håber du laver en senere opdatering, så vi kan følge med i hvor mange vi bliver.

  Jeg er dog lidt bekymret for dine tanker om darkroom. Er det virkelig nødvendigt? Jeg har hørt at der kan ske farlige ting sådan et sted og det ved jeg altså ikke om jeg tør risikere!

  SvarSlet
 32. Catarina, du noteres for et 'måske' og så håber jeg, det bliver til et JA :-) Og du har helt ret i, at det var hyggeligt sidste gang!

  SvarSlet
 33. Jens, jeg skal nok lave en opdatering senere. Dette indlæg var mest af alt et oplæg og en føler for at finde ud af, om der var stemning for konceptet. Jeg booker lokalerne endeligt i morgen tidlig.
  Mht. den time, hvor Danmark slukker lyset, så havde jeg nu tænkt mig, at vi skulle sidde i stearinlysenes skær. Måske er der nogen, der vil spille på flyglet imens. Umiddelbart synes jeg, det lyder ganske tiltalende og kan ikke skræmmes af, hvad der eventuelt kan ske i mørket :-D Hvad er det dog for farlige ting, du har i tankerne?!!? ;-)
  Glæder mig til vi ses og til at smage, hvad du finder på at tage med.

  SvarSlet
 34. Lotte, der var ikke noget, jeg hellere ville end deltage. Jeg har netop haft fornøjelsen af at møde Sister Bonde, Frem i lyset, Marianne og MandagspigeAnne, for 14 dage siden, og det gav afgjort blod på tanden til mere. Og lige nu har jeg lært at lave forloren hare med ribsgelé og det hele, og det ville jeg da gerne tage noget med af, for hold da op, det smager godt og af gemle dage :o) Men jeg bor for langt væk oppe i den mørke Jylland, og der er vist noget med en 80 års fødselsdag og noget ferie i udlandet, så jeg må stå over denne gang. Håber det lykkes en dag at møde mange af jer! :o)

  SvarSlet
 35. Selvfølgelig er jeg på !! For FILAN da det bliver hyggeligt :-)

  SvarSlet
 36. Jeg ville så gerne, men skal på weekend kursus i Jylland - så jeg sidder over denne gang :-(

  SvarSlet
 37. Nina, jeg håber sørme også, at du kan være med en gang, når der ikke er en 80 års fødselsdag i vejen :-)

  SvarSlet
 38. Therese, jeg VIDSTE, vi kunne regne med dig :-) Det bliver knasende hyggeligt!

  SvarSlet
 39. Marianne, det var ærgerligt...men sådan er det jo. Det er ikke nemt at være to steder på en gang...

  SvarSlet
 40. det kunne jeg da måske godt tænke mig at prøve.

  SvarSlet
 41. Lysten mangler ikke, men det gør hullet i kalenderen. Desværre passer hullerne ikke sammen med denne dato, da jeg skal afsted med spejderne - som jo også er hyggeligt.

  Men jeg tror I får det festligt og rart.

  SvarSlet
 42. Kære Lotte, jeg tager Monsieur med :O)

  SvarSlet
 43. Jeg vil gerne deltage, og medbringer gerne et eller andet.
  Lisbeth

  SvarSlet
 44. Merete, du skal være så hjerteligt velkommen!

  SvarSlet
 45. Æv Fru Green - men næste gang måske? Håber du får en god dag med spejderne :-)

  SvarSlet
 46. Madame, det var godt! Det er hermed noteret :-)

  SvarSlet
 47. Lisbeth, det er bare alletiders! Skønt med nogle nye ansigter!

  SvarSlet
 48. jowjow. .

  er måske ikke så meget for dét der sammenskudstema dér - men ellers lyder det jo hyggeligt som altid :)

  SvarSlet
 49. Pedrsn, er det en tilkendegivelse af, at du kommer??? Det håber jeg - på trods af temaet ;-)

  SvarSlet
 50. Hej! Jeg stødte på blogtræffet henne hos Madame og ... YES! ... jeg vil gerne komme ;-)

  Fintænker lige over, hvad jeg kan tilbyde til sammenskudsbordet.

  SvarSlet
 51. Alletiders Bente!
  Du skal være så hjerteligt velkommen :-)

  SvarSlet
 52. Øv! Jeg kan desværre ikke denne weekend. Den ligger sig lige klods op ad min fødselsdag og lur mig om ikke jeg skal servere lidt boller og kakao for familie og venner?
  Men god fornøjelse...og øv igen!

  SvarSlet
 53. Maja K :-( Jeg gad ellers godt takke dig personligt for de fine brocher!!! Men måske en anden god gang?

  SvarSlet
 54. Sussie, du er nu talt med på listen :-)

  SvarSlet
 55. Wolla jeg kommer oss så.

  SvarSlet
 56. Jeg må desværre melde afbud... :0(

  SvarSlet
 57. Morfar, det bliver fint endelig at få sat ansigt på dig :-) Du skal være så velkommen!


  Sussie :-( :-( :-(
  Næste gang måske?

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!