16.3.09

Mad i bjerge


Weekenden er blevet brugt på brunch. Brunchbrunchbrunch.
Vi har planlagt, købt ind til, kokkereret, arrangeret, trakteret, spist og ryddet af og op efter kærestens fødselsdagsbrunch.

Nu spiser vi rester. (Selvom rigtig mange af gæsterne fik doggybags med hjem, er vores køleskab stadig ved at revne).

10 kommentarer:

  1. Den anretning,- gad jeg godt,- det ser lækkert og indbydende ud, og I må virkelig have lagt et stort arbejde i det så, at der er noget tilbage, er vel ok. det er også dejligt en gang imellem, at slippe lettere fra det, I ved jo hvad det er, - I har jo selv lavet det!
    Mkh. Vibeke

    SvarSlet
  2. Det ser altså bare fantastisk ud!

    SvarSlet
  3. Tillykke med ham. Det ser helt fantastisk ud.

    SvarSlet
  4. Det ser utroligt lækkert ud! Den slags kan man garanteret spise i dagevis og stadig synes, det er nam-nam ;O)

    SvarSlet
  5. Uh, hvor ser det bare lækkert ud. Selv afdelingen for brød er da helt vidunderlig. Jeg gad godt, at have tilgang til jeres køleskab, ligenu!

    SvarSlet
  6. Hjertelig til lykke med ham.
    Jeg gjorde billedet større og lod mig betage. Sikke en skøn anretning, og sikke et arbejde I har lagt i projektet. Og det er da dejligt med rester.

    SvarSlet
  7. SLURP - det ser laekkert ud. Det ville da ikke vaere nogen stoerre pine at spise det i dagesvis. :)

    SvarSlet
  8. Orv, det ser drøngodt ud! Lad os håbe at vores kommer til at tage sig godt ud d. 28 :-)

    SvarSlet
  9. Tillykke med kæresten, og jeg gjorde som Johanne, forstørrede billedet, og så måtte jeg passe på mundvandet ikke ramte tastaturet ;-) Hvor har I anrettet det flot, det ser ualmindelig lækkert ud.

    SvarSlet
  10. >Vibeke
    Du har helt ret - vi ved præcis hvad det er, vi kommer til at spise de næste dage.

    >Husejer
    Tak :-) Vi var faktisk også helt godt tilfredse med os selv.

    >Marina
    To gange tak :-)

    >Madame
    Fordelen er jo, at der er mange forskellige ting at vælge imellem, og at det ikke kun er morgenmadsagtig mad det hele. Ellers ville man nok blive lidt træt af det ;-)

    >Sifka
    Brødbjerget var ganske betagende.
    Du kommer bare forbi!!!

    >Johanne
    Tak - det var et rundt hjørne og skipper var ikke særlig opsat på at fejre det, men det endte med at blive en vellykket dag på trods ;-) Og ja, det er dejligt med rester. Og NEMT!

    >Tina
    Eneste ulempe er sådan set, at der er hvidløg i rigtig meget af det :-D Så vi høøøørmer!

    >Klidmoster
    Tak - jeg tror sagtens, vi kan fremtrylle noget tilsvarende godt d. 28.

    >Lene
    Tak :-)
    Jeg bliver også helt sulten igen af at se på billederne fra dagen :-D

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!