6.5.09

Før og efter

Da vi i sin tid fik åbnet op ind til det, som gemte sig bag aptering, dampspærrer og isolering, opdagede vi (blandt meget andet), at der var utætheder i dækket ved indtagene til drikkevandstankene. Det har gennem årene resulteret i, at det ikke er alt vand, som er løbet INDENI slangen, noget er også løbet UDENPÅ - med det resultat, at der var en hel del rust at slås med på skroget, toppen af vandtanken og rørene, som fører ned i tanken.

Bagbord, indtag på vandtank - før
Bagbord, indtag til vandtank - efter

Vi har fjernet rust, malet med epoxy, skiftet slanger og monteret nye rustfri spændebånd. Rådangrebne trælister er blevet udskiftet, ligesom der er sat ny isolering og dampspærrer op.

Til sidst har vi remonteret de nu nymalede vægplader
- og nu kan ingen se, hvad vi har lavet.

10 kommentarer:

 1. Nej men I ved hvilket kæmpe arbejde det har været og med god samvittighed kan I sejle, når den tid kommer :-D

  SvarSlet
 2. Det er vist ikke kun samvittigheden, som har godt af den behandling! Hvis man ikke kan se det, så burde vi forære Jer en mindeplade:

  // Her sleb og slæbte vi i Maj 2009. //

  SvarSlet
 3. Som min far, Terkild Torkel, altid sagde: "Kun en tåbe frygter ikke den brune pest - sømandens værste fjende"

  SvarSlet
 4. >Bambi
  Vi ved det ja, men det er også meget godt at huske vha. billeder. Så giver det mere mening, hvorfor vi har brugt så laaaang tid på det.

  SvarSlet
 5. >Donald
  Jeg tror, vi springer mindepladen over :-D Men jeg har lavet en fotobog, så vi ikke glemmer...

  SvarSlet
 6. >TT
  Din far var en klog mand!

  SvarSlet
 7. Det må være en fed fornemmelse at være færdig, og endnu et hak mod målet er nået :)

  SvarSlet
 8. Præcis den følelse havde vi, da vægene var filtede og gulvet i det nye køkken/alrum var støbt pludselig kunne man ikke se alle de rør og ledninger vi havde brugt timer på at trække. Vi har også fotodokumentation ;)

  SvarSlet
 9. Hvis du er på havnen på søndag, kigger jeg forbi og kigger nærmere på hele projektet ;-)

  SvarSlet
 10. Der er vist snart ikke en cm2 I ikke har haft fingrene i på den båd?

  Kender godt følelsen af, at lave noget som ingen kan se bagefter. Jeg har skisme godt nok gravet mange penge ned i jorden, til nye pumpebrønde og kloakering, sikring af kældervægge, drænage, vandforsyninger og nyt varmeanlæg. Og det kan man ikke se, når først jorden er lagt.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!