19.6.09

Fla'

Jeg er fla'! Fla' som i fla'mast (siges med syngende fynsk dialekt).

Jeg troede, at jeg ville finde lidt åndehuller i hverdagen, når kalenderen nu er mindre booket på jobbet - og jeg tilmed har lagt Y1-kurset bag mig - men det føles som om, jeg har skyndt mig gennem hele ugen. Humøret har heldigvis været bedre end det har været længe - så det kan godt være, jeg ikke har fundet åndehulsfornemmelsen endnu, men jeg er i hvert fald begyndt at trække vejret friere.

Forleden morgen vågnede jeg for første gang i lang tid og følte ikke trang til bare at lave et forsvindingsnummer under dynen - men i morges var det desværre en ganske anden sag. Efter en nat med intense samtaler i den store hvide telefon (spørg mig ikke, hvad det er for en bug, jeg havde samlet op, men et kedeligt bekendtskab var den i hvert fald), var det ikke ligefrem energioverskud, jeg boblede af, da vækkeuret kaldte til dåd.
Og nu, efter en arbejdsdag på næsten 13 timer, føles mine fødder så store og ude af proportioner med resten af kroppen som en hobbits og alle lemmer hvisker højlydt efter gensyn med dynen. Tror jeg vil efterkomme deres ønske. For jeg føler mig som en gammel ballon, hvor luften langsomt er sevet væk.
Helt fla'.

Sov godt!

4 kommentarer:

 1. Sov godt og god bedring. Det er vist meget godt, at der er en weekend i sigte :-)

  SvarSlet
 2. Flad som en pandekage..... Jeg håber at du får mulighed for noget overskud her i weekenden :-)

  SvarSlet
 3. Grønlandspost, tak jeg sov som en sten - lige til klokken 8!

  SvarSlet
 4. Shabby, jeps - lige præcis SÅ flad. Men i dag har der været mere energi på batterierne :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!