20.6.09

Hvirvelvind

Når man har fuldtidsjob og renoverer båd og tager aftenskoleuddannelse på én gang, så er der visse ting, som helt naturligt bliver lidt forsømt.
I dag har jeg taget lidt revance og nu dufter her sælsomt af en blanding af hjemmelavede köfte, kløbenboller og rugbrød (der endnu ikke er kommet ud af ovnen) med noter af WC-rens og håndvaskede beklædningsgenstande.

Jeg har fået nået det, jeg ville. Til gengæld har jeg ikke været på rundtur i blogland. Der ligger nu 216 ulæste indlæg i min reader. Jeg har ikke besvaret mails, og jeg har ikke været på hverken Facebook eller Twitter - jeg er kun lige på nettet for at skrive disse ord. For i aften læser jeg skønlitteratur!!! For første gang i lang, lang tid. Jeg er krøbet mageligt ombord i en sommerlet svensk krimi, og om tre minutter lukker jeg computeren for at finde ud af, hvem morderen er.

Rigtig god weekendrest til jer derude.

3 kommentarer:

 1. I lige måde ...god weekend...hilsen hende med pyldrepuden :-) godt ord...lige et mandagspigeord :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det lyder både hyggeligt og sundt. Jeg håber at du får en god aften.

  Jeg synes det er vigtigt at blogland(formodentlig også twitter og Facebook) ikke tager magten fra os. Jeg synes det er hyggeligt at komme rundt i blogland, men jeg forsøger at lade være med at tænke på det som en daglig opgave. Efter min mening bør det kun være noget som man kan hygge sig med, når man har nået alt det som faktisk er lidt vigtigere!

  SvarSlet
 3. Det er den rette indstilling, håber du fandt ud af hvem morderen var :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!