20.9.09

Fine fund

Loppemarked på Balders plads


Tre forskellige handler - i alt 50 kr.

Samtale- og fotobog med tre af vor tids største skuespillerinder - pris: 10,- (nyprisen står til 269,- og bogen er i meget fin stand)

Træpuslespil til nevøen - 5 kroner

Tunika i bomuld - 10 kroner

Endnu en bomuldstunika - også for en flad 10'er
Da jeg var færdig med projekt leverrensning i går, gik jeg ud i septembersolen for at ordne nogle ærinder - og turen førte mig forbi Balders plads, hvor der stadig var gang i et stort loppemarked, som dog var annonceret til at slutte et kvarter senere. Pga. det fine vejr valgte beboerforeningen imidlertid at udvide med en time - men mange af de sælgende var allerede halvdesperate og klar til at gå langt ned i pris alene af den grund, at de ikke havde lyst til at slæbe tingene med hjem igen. Altså var det slet ikke nødvendigt at prutte om prisen. Halskæden med de to små jader og den store koralfarvede perlemorsblomst fik jeg for sølle ti kroner, bare fordi jeg stod og tøvede - normalt er jeg nemlig mest til sølv, men noget var åbenbart kommet over mig der i solen, og da jeg fandt kæden, havde jeg allerede købt fire par gyldne øreringe et andet sted (for bare 5 kr. parret!). Dagens dyreste køb var øreringene af sølv med blå vedhæng - men lur mig, om det ikke også bliver nogen, jeg kommer til at bruge en hel del.
En bog til min farmor og et puslespil til min nevø - for hhv. 10 og 5 kroner. Jeg skulle være et skarn, hvis jeg lod sådanne tilbud gå min næse forbi!
De to tunikaer skal bare vaskes og stryges, så er de klar til brug.
Således fik jeg snoldet hele 85 kroner op på ting, jeg ikke anede, jeg lige stod og havde brug for - men sikke da en høst! Det er derfor, jeg elsker loppemarkeder.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det fine køb du har gjort, Lotte! Det er den slags, jeg synes er så sjovt. Jeg køber også tøj, smykker og bøger på loppemarkeder til ingen penge.

  SvarSlet
 2. Ej, jeg vil også til loppemarked! Er helt vildt med de smykker, har en forkærlighed for øreringe! Det er altså nogle rigtig gode køb, du har gjort dig!

  SvarSlet
 3. Godt nok nogle lækre sager - nr. 2 tunika er bare lige til min mave og bagdel, altså til at skjule.

  SvarSlet
 4. Man skulle da vaere et skarn ikke at "solde" de 85kr. Sikke nogle koeb!

  SvarSlet
 5. Så fine ting til så få penge! Måske man skulle overveje at blive loppemarkeds-interesseret!

  Jeg har i øvrigt tagget dig. Leg med hvis du har lyst og tid, ellers glem alt om det :)

  SvarSlet
 6. Jajaa det kan ikke altid betale sig at skynde sig målbevidst at erklære sine beslutninger :-)

  SvarSlet
 7. Så kan 100 kr være mange penge :-)

  Og så fik jeg Balders plads på plads i mit indre Nørrebrokort :-) Må lige hviske den oplysning til datteren. Er der loppemarked på bestemte dage?

  SvarSlet
 8. Jeg deler passionen for loppefund med min mor, men jeg har virkelig holdt mig i skindet i de seneste år - fordi jeg allerede har så meget og fordi jeg har sparet op til jordomsejlingen.
  For nogle år siden holdt jeg faktisk selv loppemarked og tjente et par tusind - og fik ryddet op på mine forældres loft :-)

  @Lene, loppemarkedet som jeg var til i lørdags er arrangeret af beboere i området og holdes én gang årligt i august/september.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!