25.9.09

Kortene på bordet

Det er et stykke tid siden, jeg sidst har skrevet om bådprojektet - men det er nu ikke, fordi der ikke sker noget. Tværtimod er der sket så meget, at jeg ikke helt har kunnet følge med. Men det er gode tegn.
Kortbordet er fx nu endelig tilbage på plads...
Nymalet og uden rust


Isolering og dampspærre

Nymalede vægplader monteret

Forramme og løbetøj under montering

Det færdige resultat

4 kommentarer:

 1. Det er smukt! Jeg kan ikke helt forstå, hvilken form skufferne har. ud fra "montering af løbetøj"-billedet ser det ud som om skabet er smallere mod bagsiden! Men måske er det et stadium, hvor du er ved at skubbe højre side indad mod væggen.

  SvarSlet
 2. Støtter op om Donald - simpelthen lækkert kram.

  Mon der holdes en lille skibswarming, når tid er ;o)

  Knus og fortsat skøn søndag.

  Fortsat ærgerlig, at jeg ikke må skrive sisterbonde.dk - du må lige ind og rette, for det kunne man altså før, du fik alle de der anonyme kommentarer.

  SvarSlet
 3. >Donald
  Jeps, du har helt ret. Højre side af løbetøjet er endnu ikke monteret på det næstsidste billede. Jeg tog billedet, da jeg var i færd med at teste, om jeg havde fået placeret forrammen forkert, fordi jeg ikke kunne få højre side af løbetøjet til at passe, mens venstre smuttede på plads uden problemer.

  SvarSlet
 4. >Sister
  Tak, jeg er også helt godt tilfreds.
  Jeg har ændret på indstillingerne nu - håber det har hjulpet.
  Kram retur!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!