15.11.09

Dansemus i kedeldragt

Gårsdagens julefest endte tidligt for mit vedkommende. RIGTIG tidligt. Som i klokken fire i morges! Kl. halvfem lå jeg endelig i min seng, med et overtræk på dansekontoen, der har resulteret i varme fodballer hele dagen i dag. Men det var SKØNT!
Jeg stod op kl. 11 og tillod mig i dagens anledning en langsom opvågnen med en powersmoothie, risklatkager og en hel balje god te, før jeg vendte cyklen mod havnen og smeden,som jeg havde i et anfald af kækhed havde lavet en aftale med.

Han var allerede i gang da jeg kom derud - noget forsinket af en omvej over Langebro, fordi Knippelsbro var spærret af (for mig) uvisse årsager. Vi fik boret huller i stævnen og testmonteret den nye bov - hold nu op, hvor bliver den bare flot! Det er en langsommelig proces med lige så mange tilpasninger, som den seneste brudekjole, jeg syede, men jeg ved bare, at det bliver godt, så jeg kører gerne ud til båden de gange, der skal til, før smeden er tilfreds.

Da smeden var kørt, gav jeg en hånd med ved optagningen af skippers fars båd og gik dernæst i gang med at udnytte, at det for første gang i lang tid var tørvejr OG lyst, mens jeg var på havnen. Jeg fik slebet den overskydende spartelmasse af de loft- og vægplader, som skal sidde over kortbordet, transporterede dem op i havnens maleværksted og fik pletmalet dem med grundmaling. Nu er de endelig klar til at blive malet, så de kan blive monteret, når jeg er færdig med at isolere. Hvilket jeg føst kan blive, når jeg får lokket en eller andet bilejer til at låne mig en bil, så jeg kan få hentet en balle Isover. For godt nok er jeg ferm til at transportere ting på en cykel, men en hel balle glasuld er alligevel liiige ambitiøst nok.

Og så fik jeg LANGT om længe udbedret den bagerste af de to tilbageblevne presenninger, der udgør 'teltet' over agterskibet. Det har simpelthen blæst for meget til den manøvre de sidste mange gange, jeg har været derude, men i dag artede vejret sig virkelig. Nu er der en vis sandsynlighed for, at jeg slipper for at øse spandevis af vand ud ad cockpittet, hver gang det har regnet (hvilket, nogen måske har bemærket, det har gjort en hel del de seneste uger).

Svært tilfreds med egen indsats kørte jeg hjem over Knippelsbro, der nu igen var åben for passage, mandede mig op til at lave mad og tøffede så endelig ind på sofaen for at nyde resten af min søndag i vandret stilling med min computer og den fjerde Jasper Fforde-bog. I morgen starter en ny tætpakket uge, men lige nu står den på vegeteren.
Ahhhhh!

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt for dig, at du har energi selvom, du lige har været omme i bunden. Godt gået.

  SvarSlet
 2. Hold da op! Sikken en energi at lægge for dagen, dagen derpå. Men livet går jo heller ikke i stå, bare fordi man har været til julefrokost til klokken fire, vel? ;0)

  SvarSlet
 3. Sidse, ja det hjælper efterhånden på det :-) Mit energiniveau plejer at være ret fint, men forrige uges dage med småfeber og dvale var lidt af en kontrast. Er glad for at jeg er ved at være mit gamle jeg igen.

  SvarSlet
 4. Nej Sussie, det er lige netop det, det ikke gør. Jeg drak mere vand end eg drak øl og snaps, og det hjælper jo altid en hel del ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!