14.11.09

Fuldtpakket lørdag

Lige nu står den på arbejde, men senere i dag skal jeg til blogtræf på Østerbro. Jeg glæder mig, for erfaringen siger mig, at den slags træf altid er hyggelige  - og at der næsten altid kommer nogen, man ikke kender, ligesom vi efterhånden også er en håndfuld, der har mødt hinanden flere gange. Desværre kan jeg ikke blive så længe, fordi jeg stadig ikke har fundet en metode til at kunne være to steder på én gang - og i aften skal jeg til årets første julefrokost. I går var jeg til surprise-fødselsdags fest for en god ven (hvad giver man til manden, der har alt og selv køber det, han mangler?!!? En overraskelse!!) - så denne weekend er med andre ord af den festlige slags. Det skal der også være plads til.
God weekend derude.

10 kommentarer:

 1. Gaver som er overraskelser er noget, man giver med hjertet og det holder hele livet og så lidt til :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en festlig weekend, rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 3. Og så fik jeg sådan en fin og interssant bog med kort over søerne og facts om København dazumal - TAK Lotte!!!

  Det var en utrolig god ting at få snakket sammen, det gør det lettere (for mig i alle fald) at gå i alfa-tilstand :-)

  SvarSlet
 4. Ja, det er dejligt med sådan en weekend, hvor der sker noget. Det var hyggeligt at møde dig - også selv om det var kort. Håber julefrokosten var sjov.

  SvarSlet
 5. Jeg håber at du har kræfter til overhovedet at starte en ny uge i morgen - hold da op en party - tøs du er blevet :-)

  SvarSlet
 6. Dejligt at se dig, Lotte - håber du havde en fin jule (uha tidligt)-frokost - kram

  SvarSlet
 7. Håber du havde en skøn julefrokost - og ... dejligt at du også nåede til blogtræf. Det var hyggeligt at møde dig igen!

  SvarSlet
 8. Donald, Sussie, Lavendel og Bente - SELVTAK! Det var en fornøjelse og jeg ville gerne være blevet meget længere, men sådan skulle det ikke være denne gang.

  SvarSlet
 9. Tak Grønlandspost, det har været en rigtig skøn weekend, selvom jeg er ved at være mør til at se dyner nu ;-)

  SvarSlet
 10. Marianne, jeg ER faktisk lidt af en festabe, men det går ikke så godt i spænd med alle de andre ting, jeg også gerne vil have tid og kræfter til, så det hænder at jeg takker nej. Jeg drikker dog ikke ret meget, så jeg har sjældent tømmermænd - men det tærer jo også på kræfterne at være ude hele natten :-D

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!