13.11.09

Hvem der bare var i Aalborg...

Som nogle af jer ved, har jeg en adoptiv-orangutan. Hver måned sørger Hr. pbs for at jeg sender et beløb til Zakia og sikringen af hendes fremtid - og jeg har en drøm om, at jeg en dag får mulighed for at tage ned og besøge hende. Indtil da må jeg nøjes med de mails jeg får, som fortæller om hvad hun har lært og hvor fræk hun er blevet.

Jeg har altid været fuldstændig forgabt i de rødhårede aber - og derfor er jeg rigtig ked af, at jeg ikke kan være i Aalberg næste weekend, hvor der er chance for at høre Lone Dröscher Nielsen fortælle om sit arbejde med orangutangerne på Borneo.
Her kan man virkelig tale om en kvinde med passion og vission - en kvinde som på trods af hårde odds og til tider næsten umenneskelige vilkår bliver ved med at kæmpe for sin drøm. Lone er en stor inspirationskilde for mig, fuldt på højde med fantastiske Jane Goodall, som jeg havde den store glæde at møde og lytte til live i 2002. Derfor er det ekstra ærgerligt, at jeg ikke bliver at finde i Aalborg Zoo, når hun er der.Men hvis der er nogen af jer, som har lyst og mulighed for det, kan jeg fortælle, at det foregår i Aalborg Zoo den 21. og 22. november. Det koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn (0-7 år) at komme ind til foredraget og alle indtægter går til Lones arbejde.

Der er kun 100 pladser pr. dag, så bestil med det samme, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Se hele programmet og bestil billetter på Aalborg Zoos hjemmeside.

4 kommentarer:

 1. Nej, hvor ville jeg gerne. Jeg er bare saa vild med abekatte - isaer ungerne, der bare ligner nogle forpjuskede menneskeboern. Deres oejne er helt fantastiske! :)

  SvarSlet
 2. Lone er min gamle ven og kollega i vores SAStid sammen.Og jeg har har hygget mig meget sammen med Lone, især i New York.Hun er en dejlig og dygtig pige!!

  SvarSlet
 3. Tina, jeg tror du og jeg deler den forkærlighed for abeunger :-)

  SvarSlet
 4. Hej Birgitte, og velkommen her :-)
  Jeg vil rigtig gerne møde Lone en dag - jeg er så næsegrus af beundring for hendes viljestyrke og målrettethed.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!