24.1.10

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


Ved du, at det i dag er "Global Belly Laugh Day"?

I dag er dagen, hvor verden fejrer latteren. Og det er superlet at være med til at fejre den gave det er at kunne le. Vil du være med?
Klokken 13.24 (01.24 p.m. lokaltid) over hele verden smider vi armene i verjet, smiler og griner højlydt. Alle har brug for at le. Alle har godt af at le. Ikke mindst nu, hvor januarmelankoli og fortsat krisesnak gør sit for at udfordre os. Gode grin giver ny energi og løfter stemningen, så slip smilebåndene til fri dressur og få rørt lattermusklerne!

Latter er:
 • Helbredende - det er simpelthen bevist, at man bliver mindre syg og hurtigere rask, hvis man ler og humor bruges mere og mere som terapiform. Tænk også på hospitalsklovnenes succes
 • Samlende - folk forenes på tværs af generationer, sprog, kultur og klasse, når de ler sammen
 • Forløsende - nervøsitet, anspændthed og generthed forsvinder tit med et godt grin
 • Smittende - hvor svært er det ikke at bevare et surt fjæs, hvis der sidder en og klukler eller brølgriner, så tårerne strinter?
 • Afslappende - der frigives endorfiner, når man ler og mængden af stresshormon i kroppen falder
 • Med til at forbedre læring - undervisning og foredrag serveret med humoristiske anektdoter og indslag huskes bedre
 • God træning - latter træner mavemuskulaturen supereffektivt
 • GRATIS
Frataget herfor er selvfølgelig hånlig, nedladende og skadefro latter  - men giv den gas med ægte latter, der gerne kommer helt nede fra maven, og så er der ingen grænser for de gode effekter. Selv kunstig latter, som man fremtvinger på kommando kan udløse nogle af dem.

Om fem timer går det løs. Så der er en chance for at du har nået at læse dette inden og sat alarmen på din mobil eller et vækkeur til at ringe, så du ikke glemmer det.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

5 kommentarer:

 1. Tak for opfordringen, jeg vil efterkomme den. Rigtig god lattermild dag til dig:-):-):-)

  SvarSlet
 2. Jamen, det er jo det jeg altid har sagt; jeg elsker at grine og det er sundt at more sig. Men jeg vil nu helst have noget at grine af og derfor elsker jeg at se komedier i fjernsynet. De behøver ikke en gang at være gode - bare de får mig til at grine, så er jeg tilfreds. :D

  SvarSlet
 3. Måske grinte jeg ikke lige på det tidspunkt, men jeg har grinet både i dag og i går sammen med mine børn i din by :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!