23.1.10

Varme senge til kolde hjemløse

Det kommer næppe som en overraskelse, at der er mange hjemløse, som lider ekstra meget i disse måneder, hvor frosten bider.
Jeg er ikke så rummeligt et menneske, at jeg som Master Fatman kan huse de hjemløse hos mig selv, men jeg kan heller ikke holde tanken om, at jeg ingenting gør, ud. Og nej, det føles ikke rigtigt som "nok" at købe Hus Forbi af min lokale Netto-dørvogter en gang om måneden, nu hvor det er så forbandet koldt.
Så i aften arbejder jeg som frivillig på Nørrebro, hvor der akut er oprettet nødherberg i bl.a. Kristuskirken, hvor de hjemløse kan få suppe, kaffe og et sted at sove.
Ikke for min samvittigheds skyld, men for de hjemløses.

Læs mere om akutberedskabet.

8 kommentarer:

 1. Du er fandeme et godt menneske, Lotte. Jeg er fuld af respekt!

  SvarSlet
 2. Alle tiders ,Lotte.
  Stort smil og kram til dig.

  SvarSlet
 3. Det synes jeg vidner om utrolig stor rummelighed netop! Jeg har en god ven, som har fravalgt julen med familien for hvert år at dele mad ud til de hjemløse... jeg har prøvet at tilmelde mig, men desværre vil de ikke have mig, da jeg ikke er tosproget (flamsk/fransk).

  Men så er der heldigvis andre måder at hjælpe på trods alt :-)

  SvarSlet
 4. Det er så meget dig Lotte. Heldigvis!

  SvarSlet
 5. >Anita
  Lidt godhed er der jo nok derinde et sted :-D Heldigvis.

  SvarSlet
 6. >Ravheksen
  Tak - og kram tilbage!

  SvarSlet
 7. >Nille
  Tænk at man fravælger dig, fordi du ikke taler flamsk!?!? Jeg kunne sgu ikke tale med over halvdelen af dem, der var der i lørdags (der kom rigtig mange fra Ghana og Polen)!

  SvarSlet
 8. >POete
  Tak - jeg kunne vel heller ikke gøre det, hvis ikke det var mig...tænker jeg.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!