13.2.10

Frie dage i kikkerten


Netop nu er kursen stukket ud til en hel uges afspadsering. Der er et mentalt batteri, som trænger til lidt opladning, så tidspunktet er velvalgt. Og der er allerede flere gode ting på programmet - andet ville vist også ligne mig dårligt. Bl.a. er der i slutningen af ugen indlagt en tur til fødeøen, hvor jeg for første gang i mange år skal fejre fødselsdag. Min bror kommer også hjem med hele familien, så det bliver en slags forsinket julesamling af de blodsforbundne. Jeg glæder mig. Ikke mindst til at skulle ud at kælke - for der er vist ingen risiko for, at al sneen er nået at smelte, inden vi når derned.

Jeg glæder mig også til at få nogle sammenhængende dage til at kunne arbejde på båden sammen med kæresten. Vi er endnu en gang meget tæt på at nå et af vores delmål involverende apteringen. Den aller allersidste af de oprindelige væg- og loftplader er klar til montering, og når den er sat op, er vi FÆRDIGE med at se på glasuld og dampspærre. Der er tale om ganske få timers arbejde, så jeg forventer, at vi kan drikke bobler inden længe. Og så har vi taget hul på klargøringen til monteringen af to nye vægplader også, en på forsiden af ruffet (det kræver måske et billede - det får I ved lejlighed) og en på bagbord side af skottet mod cockpit/motorrum - så der er en vis sandsynlighed for, at vi også skal på en lille shoppetur i trælasten :-)

Og så skal jeg træne lidt med min trofaste makker, læse resten af den brillante Stormland (skrevet af ordekvilibristen Hallgrímur Helgason) og ellers bare glæde mig over at vækkeuret kan få lov at ringe på den lyse side af klokken syv.
Sådan en slags vinterferie er slet ikke nogen helt ringe ting at have i sigte...

3 kommentarer:

 1. Ja, der er I jo begavede med nogle af de fineste kælkebakker! Men husk at dreje til venstre for enden af vejen, ellers ender du i Østersøen: havisen har flyttet sig over mod Langeland.

  SvarSlet
 2. Allerede da jeg så overskriften tænkte; HA!!! Lotte kan da ikke holde fri. Det duer hun simpelthen ikke til! Men altså... en gang i mellem har du vel også brug for nogle rigtige fridage????
  Glæder mig til at høre hvad du synes om Stormland. :D

  SvarSlet
 3. Ha' en dejlig friuge! Den er vist allerede afsat ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!