2.2.10

Gæt en forskrækkelse


Hvor forskrækket på en skala fra 1 til 10 ville du blive, hvis en pilatesbold eksploderede under dig, mens du sad på den i ro og fred?!?

9 kommentarer:

 1. åh Lotte
  Jeg tror bestemt jeg ville holde op med at trække vejret en stund!!
  hahahaha

  Forhåbentlig tog bagdelen ikke skade!

  SvarSlet
 2. Jeg ville sprænge skalaen...14 eller noget :-)
  slog du dig?

  SvarSlet
 3. Min første tanke ville nok være:"Hvem fa.... har anbragt den der?", min næste:" 5 minutter før den sprang? Det må være ny rekord!"

  SvarSlet
 4. 12!.. plus et stort grineflip, når forskrækkelsen havde lagt sig lidt :-))

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Åhhhhh søde Lotte - din stakkel - men jeg måtte altså lige småfnise lidt, for man ser det jo så tydeligt for sig.

  Har længe ønsket mig en, men tror så alligevel ikke :D

  SvarSlet
 7. meget forskrækket - men så må jeg også sige at med min størrelse bagdel ville jeg nok slet ikke turde sætte mig på den - af angst for at det skete..

  SvarSlet
 8. Altså, jeg er nødt til lige at fortælle, at det ikke var mig, men min stakkels kæreste, som sad på bolden, da den eksploderede. Han var simpelthen nødt til at ringe til mig på mit arbejde for at dele oplevelsen med mig - og havde ladet de sørgelige rester af bolden ligge fremme, så jeg kunne se, hvor helt og aldeles den var flækket.
  Han blev seriøst forskrækket, men kom heldigvis ikke noget alvorligt til. Jeg gad bare godt have været en flue på væggen, da det skete (selvom jeg sikkert også ville have fået et chok selv)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!