20.2.10

Vinterdage på fødeøen


Det har været nogle skønne, skønne dage på øen, selvom den planlagte kælketur fredag gik i vasken, overraskede som vi blev af pludseligt tøvejr og regn i tilgift. Det var noget, der sled på al sneen, men øen er dog fortsat vinterklædt i tykke snedyner.Dagene er gået med ild i kakkel- og brændeovne, varm the i spandevis, masser af gode kalorier, fødelsdagshygge, legoleg og bådsnak. Vi har fået assistance til at montere fingerhuller i skabslågerne til de nye klædeskabe, og i dag nåede vi også at inspicere g hente inspiration i elinstallationerne og strømtavlen i mine forældres båd, så helt på den lade side har vi ikke ligget. Men det har været dejligt at koble lidt af og fx kunne bruge en hel dag på at gå og lave indisk mad uden at have dårlig samvittighed over, at vi ikke lavede noget på båden. På den måde er det nok meget sundt, simpelthen at flytte sig fysisk væk fra projektet med mellemrum. Dels giver det ny energi, dels glæder vi os til at komme tilbage og fortsætte.
Så mon ikke vi er at finde på havnen derhjemme igen i morgen?

16 kommentarer:

 1. Man skal bare have saadan nogle dage ind i mellem, hvor det hele foregaar i et lavere gear. Skoenne billeder!

  SvarSlet
 2. Jo, det er nemlig lige det, der nogle gange skal til: at flytte sig fysisk. I de vante omgivelser er vi vist alt for tilbøjelige til at være effektive - og glemme at slappe af ;-).

  Og ... tillykke, februarbarn ;-).

  SvarSlet
 3. Hvor lyder bare dejligt, Lotte.
  Rigtig god søndag til jer begge og god fornyet arbejdslyst.

  SvarSlet
 4. Det lyder rigtig hyggeligt og jeg er vild med dine billeder. Det er lige som om, at der er mere vinter ude på landet. Håber at du havde en god fødselsdag!

  SvarSlet
 5. Så nåede du lige at tage billeder af isen, hvor heldigt. Her til morgen var det hele jo blæst ad Pommerm til, helt bogstavelig. ;-)

  SvarSlet
 6. Så nåede du lige at tage billeder af isen, hvor heldigt. Her til morgen var det hele jo blæst ad Pommerm til, helt bogstavelig. ;-)

  SvarSlet
 7. Det lyder vel nok dejligt med dine vinterdage på fødeøen!
  Kan I virkelig arbejde på båden i den isnende kulde, Lotte?

  SvarSlet
 8. Det var rart at det blev en god tur til Ærø. Det er meget rigtigt, at man skal holde pause i større projekter; stikke hovedet op over vandet en gang imellem :-)

  De fleste har godt at et skift i miljøet med jævne mellemrum - hver uge eller hver anden uge.

  SvarSlet
 9. >Tina
  Det var simpelthen lige hvad vi trængte til. Selvom det var så som så med det lave gear, da først min niece og nevø var kommet ind ad døren :-D Der er godt nok knald på med sådan et par størrelser.

  SvarSlet
 10. >Bente
  Tak :-) Og ja, det er netop det der skal til indimellem. At vi flytter os både fysisk og mentalt.

  SvarSlet
 11. >Ravheks
  Tak - vi nåede faktisk en masse i søndags, så det hjalp med en lille pause :-)

  SvarSlet
 12. >Gitte
  Det er vi. Nogen gange :-D Det er sørme ikke altid, men vi gør et hæderligt forsøg.

  SvarSlet
 13. >Jens
  Tak, jeg havde en dejlig fødselsdag. Og du har helt ret, vinter i byen kan slet ikke sammenlignes med vinter på landet.

  SvarSlet
 14. >Aage
  Ja, det kan hurtigt ændre sig. Jeg havde håbet, der ville være nogle mere spektakulære isskruninger, men jeg måtte "nøjes". Vintermotiver var der i hvert fald nok af!

  SvarSlet
 15. >Madame
  Vi arbejder kun indenfor, hvor vi har varme på. Det er indtil videre helt håbløst at lave noget udendørs, så vi helliger os snedkeri, elektrikerarbejde og den slags.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!