27.4.10

Naturskattejagten

Bededag, fred. d. 30. april kl. 10.00 åbner LAG-Ringsted projektet "Naturskattejagten".

Ringsteds Lokale Aktions Gruppe (LAG-Ringsted) er en forening, som fremmer udviklingen af landdistrikterne i bredt sammenspil med lokalsamfundet. Foreningen er for alle, som vil være med til at gøre en forskel og sætte
mere fart på erhvervslivet, skabe nye job og gode levevilkår på landet.
LAG-Ringsted støtter for tiden en halv snes projekter fordelt over det meste af kommunen, men den har imidlertid også sit eget projekt, NATURSKATTEJAGTEN.

Man kan sige at NATURSKATTEJAGTEN er en skovtur, hvor man i sit eget tempo - og uden naturvejleder  - kan få noget at vide om naturen via en række let skjulte poster. Posterne, "naturskattene", finder man frem til med sin egen GPS eller med Garmins topmodel, som fra d. 3. maj kan lånes på Ringsted Bibliotek for en uge ad gangen.

Læs mere om naturskattejagten på 
www.naturskattejagten.dk

På åbningsdagen vil biolog Jon Feilberg være til stede og fortælle om projektet. Alle interesserede kan deltage og være med til at finde posterne, som i dagens anledning er anbragt på mere synlige steder, end de vil være fremover.
Mød op på P-pladsen ved Haraldstedvej 130 (Tidl. Vrangeskov Traktørsted) og deltag på Vrangeskovsruten!(Ovenstående har jeg modtaget som mail fra Jon - syntes bare jeg ville dele det med jer også)

4 kommentarer:

 1. Jeg synes, det lyder rigtig spændende, Lotte! Men lige den dag fejrer vi Bellas 5-års fødselsdag.

  SvarSlet
 2. Tak for at du deler :)
  Jeg glæder mig til at tage ud på sådanne udflugter når børnene er lidt større og kan få noget ud af den slags. Det tror jeg bliver virkelig sjovt!

  SvarSlet
 3. >Madame
  Jeg kan heller ikke selv, men jeg synes det lyder som en rigtig god aktivitet.

  SvarSlet
 4. >A-C
  Jeg håber også selv en dag at være hende, der slæber sine rollinger med ud i den natur, jeg selv holder så meget af :-) Jeg mener, det er en af de største gaver, man kan give sine børn.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!