6.5.10

Frivillige søges til herberg for hjemløse

Der mangler frivillige fra fredag d. 7 maj 2010 og frem!

”En varm seng” er en privat herberg for hjemløse af alle nationaliteter, beliggende på Axeltorv centralt i København. Herberget har dagligt min. 50 brugere, som får et måltid mad og en seng at sove i samt en skål havregryn om morgenen, før de forlader herberget.

Som frivillig går du til hånde med diverse opgaver som kaffebrygning og uddeling af mad. Som frivillig kommer du altid til at arbejde sammen med en erfaren, lønnet nattevagt.

Du skal være fyldt 18 år, være rolig, velafbalanceret og i stand til at holde hovedet koldt, også når tingene (måske) bliver hektiske. Du skal være venlig og imødekommende og i stand til at møde alle slags mennesker med respekt. Vores værdigrundlag er ”menneske til menneske med respekt og værdighed”. Det gælder os over for brugerne. Det gælder brugerne over for os. Og det gælder brugerne over for hinanden. Kan du stå inde for det værdigrundlag, er du velkommen som frivillig. 

Det er så mindre væsentligt, om du er god til at lave kaffe.

Vagterne går fra kl. 20.00 til 8.00, men du er også velkommen på holdet, hvis du kun kan tage nogle timer, men ikke en fuld nattevagt.

Er du interesseret, så send en sms med dit navn, din alder og din mailadresse til Anja på tlf. 22  59  97  38Du er også meget velkommen til at kigge forbi Herbergets gruppe på Facebook.

2 kommentarer:

  1. Jeg ønsker at rigtig mange melder sig og en dag så bliver jeg en af dem der vil hjælpe.

    SvarSlet
  2. God tanke!
    Men jeg vil nu alligevel foretrække at være bort fra Axeltorv om ikke andet så for min nattesøvn. Mon det er i det gamle Scala, det er også på tide det bliver brugt til noget fornuftigt!
    Knus K1

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!