9.5.10

Pleje til betrækket


Jeg er en af den slags kvinder, som ikke gør ret meget ud af hudpleje og i særdeleshed ikke af make-up, men efter at jeg har fået kendskab til Regitzes NoNoNsense, er jeg faktisk blevet helt flittig til at bruge både den ene og den anden slags creme. For her er der virkelig tale om produkter, som jeg har hundrede procent tillid til at udsætte min hud for (og jeg er MEGET kritisk og kræsen, når det kommer til kemi i hudplejeprodukter!), og som jeg kan mærke har en god effekt. Så god, at jeg lige har købt ovenstående supplement til de produkter, jeg allerede har testet. Hvad mere kan man bede om? Et fornuftigt prisleje? Jamen det er der sørme også tale om.

Så mangler jeg jo bare, at Regitze også begynder at producere mascara, for så er jeg fuldt dækket ind på make-up-kontoen også!

3 kommentarer:

 1. Det lyder lækkert, Lotte. Jeg er vist også ved at være moden til noget indkøb af diverse cremer.
  God tirsdag til dig:-)

  SvarSlet
 2. >Ravheks
  Jeg kan virkelig anbefale Regitzes produkter! Jeg har nu brugt ansigtscreme #1 i nogle måneder sammen med scintonic #1 - og det har været så godt, at jeg nu har købt ind hos hende igen.
  God onsdag aften til dig :-)

  SvarSlet
 3. ih!
  hvor blev jeg lige glad, Lotte. tusind tak for ordene.
  (og sørens som den øjencreme-etiket krøller.. jeg _har_ lært at stryge den nu. tror jeg:)

  mascara står nu på min ambitionsliste.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!