23.6.10

Søløve med rygerlunger?

De sidste knapt to uger - dvs. desværre også hele min ferie i sidste uge - har været ret påvirkede af, at jeg har raget mig en lungebetændelse til. Det har sat det meste af Cirkus Lotte mærkbart ud af funktion og min mentale båndbredde har dertil ikke været noget at prale af - så der er muligvis begyndt at gro mos rundt omkring i hjørnerne her på bloggen, mens jeg har forsømt den. Jeg mangler at besvare en masse kommentarer, trænger til at få skrevet noget mere, men håber meget, at nogle af jer fortsat hænger på....

På båden er fremskridtene ikke sket med den ønskede hast, men noget er der da blevet streget ud på TO DO-listen. Det er i høj grad skippers fortjeneste - han har knoklet, mens jeg har lydtapetseret med rustik rallen, elevatorstemme og en hoste, der ville blende fint ind på selv den mest tilrøgede havneknejpe. Som en opmuntring i al selvmedlidenheden har vi haft dejligt transatlantisk besøg af min yndlingsglobetrotter, der har fyldt os med røverhistorier og forsikringer om forunderlige eventyr ventende forude på alverdens fjerne øer. Den slags er gode vitaminer. Også til hæse søløver.

1 kommentar:

  1. Øv da, din hæse søløve. Det var da ikke sådan, du skulle tilbringe ferien. Men ... måske er det meget godt at blive lidt forberedt til eventuelle havneknejper :-).

    God bedring!

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!