23.1.11

Latter, lassi og løsslupne loftplader


Jeg kan stadig huske fornemmelsen i maven, da vi skulle mødes første gang for tre år siden. Der var sommerfuglebesøg mellem de indre organer og tilbageholdt åndedræt. Det var noget stort og nyt og grænseoverskridende. At mødes IRL. Mennesker som jeg kun kendte via deres blog og det fællesskab, vi havde opbygget af ord med ord på.
Den gang var det en stor succes, som siden er blevet gentaget med varierende held - og i går var vi en lille håndfuld af de "gamle", som mødtes igen. Denne gang helt uden sommerfugle, men til gengæld med masser af forventninger. Som alle blev indfriet. Gennem latter, øl, samtale, mere latter, dramatiske indslag (hvor tit oplever man lige, at loftet ligefrem falder ned, fordi man griner?), kram, god øl, røverhistorier og mere latter toppet op med masser af god mad. Mere kunne jeg ikke ønske mig. Bortset fra hættemågens tilstedeværelse altså.
Tak for en herlig aften!

6 kommentarer:

 1. ja, det var et dejligt gensyn..og det må absolut gentages og med mågens medvirken :D

  SvarSlet
 2. Mågens tilstedeværelse er påkrævet ved næste sammenkomst og så skal vi til at lede efter et sted med faste lofter!

  SvarSlet
 3. Ja og billigere øl :)

  Tak for sidst.

  SvarSlet
 4. Tænk, jeg nåede et gensyn og mulighed for at få et godt knus, inden du drager afsted. Tak!

  Dejligt gensyn, som altid!

  SvarSlet
 5. Det lyder som et brag af et traef! :)

  SvarSlet
 6. Næste gang skal mågen med - og øllene må gerne være billigere ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!