24.1.11

Troperne tur-retur på en time

Hver gang under jeg mig over, at jeg ikke gør det noget oftere. Måske hænger det sammen med åbningstiden...måske er det bare fordi, jeg glemmer, at jeg har muligheden? Midt i byen og ganske gratis.
Forleden forlod jeg dog for en stund januarkulden i København og indsugede den tropiske varme i botanisk haves palmehus.


Luftfugtigheden, temperaturen og duftene katapulterede mig på få sekunder til helt andre himmelstrøg og mine pulsslag antog automatisk en helt anden kadance. På den måde fik jeg på kort tid ladet de mentale batterier op og samtidig tappet batterierne i min nye flash. For træning skal der jo til for at blive fortrolig med sådan en svend. Og hvilket bedre sted end under palmebladenes skyggefulde overhæng?

 Uden flash

Med flash

5 kommentarer:

 1. Det er et rigtigt skønt sted - men det er ikke særligt fleksible åbningstider. Især ikke her i vinterhalvåret.

  Jeg gik jo i skole og på gymnasiet lidt længere henne ad gaden, så vi kom der tit - alle vores biologiprojekter blev lavet der... men også efter skoletid var det et godt hang-out-sted :-)

  SvarSlet
 2. Selve væksthuset er bare så smukt. Måske kan vi mødes dér engang:)

  SvarSlet
 3. Øh, jeg kom lige til at udvide din pingvinbestand. Nu går de ovre hos mig også:)

  SvarSlet
 4. For me, it is the scents - they transport me.

  I remember getting off of an airplane in Hawaii, having left winter in the Northwest USA. When they opened the door of the plane, the cabin smelled like that greenhouse - it was the whole world that was scented!

  bob

  SvarSlet
 5. >Nille
  Jeg ville også have hængt ud der, hvis jeg havde haft muligheden!

  >Sifka
  Det kunne være SÅ hyggeligt! Og helt i orden, at pingvinerne yngler. Jeg har fået mine fra Regitze :-)

  >Bob
  Scents have an amazing mental teleport potential! I suppose it's got something to do with the fact that smell is the first of our senses to be fully developed.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!