11.6.11

Gamle træskibe


Pinsen byder på stort træskibstræf i Nyhavn. På min fars båd består besætningen af repræsentanter fra hhv. Maritimt Center Ærø og Marstal Søfartsmuseum. Og så mig. For chancen bød sig for en gasteplads, og udsigten til en sommersejltur gennem det sydfynske øhav og Storstrømmen virkede svært meget mere tillokkende end en tur med færge og DSB.


Jeg afmønstrede, da vi nåede frem til Nyhavn og overlod hele det store stævnecirkus inkl. Troels Kløvedal og Arne Gotved til de andre. Men hvis du er til gamle træskibe og maritim kolorit, er det muligt at få en dosis til og med i morgen. 

8 kommentarer:

 1. Det kan varmt anbefales, der ligger virkelig nogle flotte skibe i Nyhavn denne weekend. Og der er musik og dejlig stemning!!!

  SvarSlet
 2. Många hälsningar sänds till skepparen ombord på Connie. Han hade visst födelsedag här om dagen! Var det månne 49? Eller....:)..äh...spelar ingen roll. Hälsa Nette också!

  SvarSlet
 3. Jeg håber at du nyder det. Det er med garanti heller ikke lige så farligt som at drøne rundt ude på Atlanterhavet, haha..... ;-)

  SvarSlet
 4. (Jeg tror nu godt det kan være farligt nok!)

  Det var en dejlig tur og nogle dejlige billeder.

  Jeg kan ikke forstå at du afmønstrede, ville det ikke have været i din stil at få en snak med Troels "med næsen"?

  SvarSlet
 5. >Gaia
  Det har du ret i. Og jeg er glad for, at I havde sådan en god sejltur!

  SvarSlet
 6. >Karin

  Jeg har hilst dem begge :-)

  SvarSlet
 7. >Jens
  Nej, det var ikke særlig farligt ;-) Selvom jeg tror, der var ret mange, som havde pådraget sig svære hovedsmerter om søndagen.

  SvarSlet
 8. >Donald

  Jeg må nok tilstå, at jeg ikke er den største fan af TK, så jeg vil hellere overlade ham til andres ører :-D

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!