12.6.11

Hvordan ville du se ud efter ti måneder i saltvand?

Jeg tror personligt, at jeg ville se en hel del mindre godt ud end vores propel, men det bekymrer mig alligevel lidt, at al tærezink er forsvundet på under et år.
Juni 2011
August 2010
Det er helt sikkert en af de ting, vi er nødt til at have flere sæt med af i reservedelsbeholdningen. Og så skal jeg vist i gang med pudseklud og knofedt (og eddikesyre - det gør underværker!) for at opnå fordums standard.
Juni 2011
August 2010

2 kommentarer:

 1. Det var da utroligt, så meget ir der er kommet på propellen - jeg kan se at den kan foldes sammen, så den giver mindre strømningsmodstand, det må være en dyr én.

  Selv om den ser ældet ud, så er den jo stadig funktionsdygtig. Kan den beskyttes med maling?

  SvarSlet
 2. >Donald
  Det er en fireblads foldepropel fra Volvo, og ja den er ikke i den helt billige ende af prisskalaen - men alternativet (en som ikke kan foldes) ville simpelthen bremse os for meget.

  Den er i fin stand og kan sagtens poleres op igen - men at zinken forsvinder så hurtigt er jeg ikke glad for.

  Mht. til maling, så er der nogen, som bruger den metode, men det er svært at gøre helt glat og jævnt og når den skal kunne folde, er der alligevel en del steder, hvor der ikke kan komme maling. Altså må jeg bare i gang med at polere den op igen.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!