26.7.11

Road Trip

Jeg ville til Åland. Min far ville med. "Og så kan vi køre i min bil" sagde han.

Så i stedet for at hoppe på et lyntog og fræse til Åland på en dag, har vi taget det lugnt i hans gamle Volvo Amazon fra 1968 og set rigtig meget mere af Sverige, end man kan fra et togvindue. Og ført mange flere lange, gode og dybe samtaler end vi nogensinde tidligere har haft lejlighed til. Man taler så godt i sådan en gammel bil, mens man dutter afsted med en makshastighed på 80 km i timen.
Vi er kun halvvejs igennem turen, men jeg ved allerede nu, at jeg vil værne om disse dage resten af mit liv.

11 kommentarer:

 1. Amazonen er og bliver min yndlingsbil. Saadan en, i den samme farve, havde vi da jeg var barn. :) Turen lyder bare skoen og jeg er slet ikke i tvivl om at den er mindevaerdig. :)

  SvarSlet
 2. Å, hälsa till Åland och ge ett stort knus till Karin och Uffe på Pettas!

  SvarSlet
 3. Klart en større ting. Hvor er det godt I har fred og ro. Man må slet ikke køre hurtigt i Sverige, formentlig p.g.a. dyr og menneskers liv og helbred.

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn tur, kan godt forstå det er noget, der er værd at tage med den lange rejse, du er på vej ud på.

  Min chef har netop været på ferie sammen med sin datter, og hun bad mig huske på at tage på tur med mine børn (enkeltvis), når de bliver voksne, for det er en helt anden kontakt man får, når man er på tomandshånd i længere tid end blot på weekendbesøg.

  Fortsat rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 5. >Anna
  Tak :-) Vi hygger igennem!

  SvarSlet
 6. >Tina
  Det ER en dejlig bil, og vi har simpelthen haft sådan nogle gode dage! Og der er tilmed stadig tre dage endnu at glæde sig til.

  SvarSlet
 7. >Donald
  Man må nu gerne køre 110 på en del motorveje i Sverige også - men den slags højhastighedskørsel bryder amazonen sig ikke om, så vi kan vælge imellem at køre på mindre veje eller at blive overhalet hele tiden. Vi foretrækker det første.

  SvarSlet
 8. >Olgakatt
  Karin har precis visat mig dom fina smycken du har gjort för henne :-) Hon ber mig att säga hej tillbaka.

  SvarSlet
 9. >Grønlandspost
  Jeg har altid ført gode samtaler med min far, men dette er første gang, vi har haft så mange timer sammen bare os to. Det giver en helt unik mulighed for at fordybe sig i et emne, filosofere og få et endnu mere nuanceret billede af hinanden, end vi havde før.
  Din kollega har helt ret!

  SvarSlet
 10. Hvor ser den tur skøn ud. Volvo Amazon har jeg også et helt specielt forhold til. Min morfar havde en sådan, og jeg husker stadig fornemmelsen af at køre søndagstur i den :-) Det ser bestemt ud til, at man skulle tage til Åland en dag.
  Ja jeg tror også, du vil værne om den tur resten af dine dage.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!