26.10.11

Vores kunst

Billede lånt af Statens Kunstfond
Projektet "Vores Kunst" har kørt det meste af 2011. DR, Statens Kunstfond og Statens Kunstråd har i fællesskab ledt efter placeringer til kunst rundt om i landet. Der er kommet over tusind forslag og blandt de tre udvalgte er færgen mellem Ærøskøbing og Svendborg.

I morgen er der så afstemning her på øen om, hvilket af de to forslag til udsmykningen af færgen, der skal føres ud i livet.
Jeg er ikke i tvivl om, hvor min stemme skal lægges - faktisk forstår jeg slet ikke, at der behøver at være en afstemning...
Min favorit (billede lånt fra DR)
Mit favoritforslag er originalt og humoristisk i sin primærfarvede naivitet og er i min optik langt mere vedkommende og interessant end det andet forslag, som i al sin pastelfarvede, selvhøjtidelige pænhed er dybt kedeligt. Men det er jo bare min mening. Jeg håber dog, at jeg deler den med flertallet af de ærøboere, som vælger at tage til Søby for at stemme i morgen.

Læs mere om projektet her, se forslagene til udsmykningen her og kig ellers med på DR1 i morgen fra kl. 19, hvor afgørelsen falder.

4 kommentarer:

 1. Ville også stemme på Randi og Katrine, hvis jeg kunne.

  SvarSlet
 2. Det er måske fordi jeg er kedelig, men.... nixen bixen. Jeg er absolut ikke vild den udsmykning!

  Til gengæld er jeg ret vild med hele konceptet omkring "Vores kunst". Det er super, at almindelige mennesker får lov til at vælge. Det er jo "os" som skal leve med det. På den anden side skal det heller ikke blive sådan hver gang. Jeg tror det vil give en mere spændende dynamik og et levende samfund, hvis det nogen gange er "folk" og andre gange er eksperterne som får lov til at vælge. Sikken en mangfoldighed af kunst vi kunne få over det hele...... :-D

  SvarSlet
 3. Jeg synes det var en god måde at fortælle om Ærø. Jeg kan godt lide udsmykningen, vinderprojektet :)

  SvarSlet
 4. >aOa
  De klarede den heldigvis, også selvom du ikke kunne stemme :-)

  >Jens
  Vi behøver jo heldigvis ikke være enige om alting ;-) men vi er i hvert fald enige om at konceptet er fedt.

  >Donald
  Jeg kan også godt lidt, at udsmykningen af færgen fortæller en historie. Og at den er humoristisk.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!